Starlink: Elon Musks satelliter fortsätter att gå ut i rymden

Satelliter fortsätter att gå ut i rymden Starlink från Elon Musk. Nödvändigt för utformningen av en ny satellitanslutningstjänst, SpaceX bekräftat att den har lanserats framgångsrikt 60 satelliter. Fram till den 14 mars gjordes 22 lanseringar.

Videofilmen av den senaste uppskjutningen som utfördes med raketen Falcon 9 publicerades på Corriere della Seras webbplats. Hittills finns det 1 325 Starlinks i rymden, men de är i operativ omloppsbana 550 km från jorden 1,261. Här är alla detaljer om detta enorma projekt från Teslas beskyddare.

Fler och fler Starlinks i rymden: här är projektet som lovar upp till 300 Mbps hastighet

Starlink satellituppskjutningar fortsätter att utföra ett av de största projekten av satellitanslutning internet och historikdata. Ytterligare en lansering är redan planerad till den 21 mars. Hoppas att den inte kolliderar med en asteroid som kommer att beröra jorden just den dagen.

Att föra Starlinks ut i rymden är Falcon 9, en outtröttlig raket. En del av den förblir i omloppsbana medan den andra, återanvändbar, är redan nionde gången den återvänder hem. Landningen var framgångsrik på en plattform belägen i Atlanten, “Självklart älskar jag dig fortfarande“.

Ett imponerande projekt som redan har väckt de första konspirationsteoretikerna redo att se något oklart som militära strategier. Om man bortser från antaganden som inte leder någonstans, är det bättre att bli vägledd av Starlinks som lovar en anslutningshastighet på upp till 300 Mbps med en ping mellan 20 ei 40 ms. Hastigheten kommer initialt att ställas mellan 50 Och 150 Mbpsmen med lite tålamod och känna Elon Musk kommer han snart att nå mycket högre toppar.

Det finns flera testare som experimenterar med den här anslutningen som du redan kan prenumerera på prenumeration. Genom att ansluta till webbplatsen starlink.com skriv bara in adressen och staden där du vill aktivera tjänsten och det är allt. Installations- och prenumerationskostnader kommer att visas.

Relaterade Artiklar

Back to top button