Starfleet Academy: en ny Star Trek-serie från Paramount+

Star Trek Picard © Paramount+

I det stora kriget SvODParamount+ tänker stå upp mot de stora namnen som är netflix, Disney+ eller Amazon Prime-video. Fortfarande kämpar för att etablera sig, streamingplattformen trappar upp sitt exklusiva innehåll.

I väntan på att kunna landa i Frankrike kommer Paramount+ att fortsätta att expandera universum av stjärnvandring med en ny spin-off-serie.

En ny serie stjärnvandring som förberedelse för

Paramount+ är fast beslutet att förlänga star trek universum och ta upp en växel. Efter Star Trek: Picard, underverk, Korta vandringaroch så vidare Star Trek: Strange New Worldsstreamingplattformen har precis beställt en ny serie: Starfleet Academy. Enligt uppgifter från Deadlinedenna spin-off med samma namn som Interplay-videospelet som släpptes på 90-talet kommer att följa en ny generation unga studenter som förbereder sig för att ta på sig ledarroller inom federationen.

En sjätte skapelse som styrs av Alex Kutzman, ny väktare av templet StarStreksom kommer att få stöd av Gaia Violo, medskapare avAbsentia. Inga fler konkreta detaljer är kända och det lär behöva vänta ytterligare några månader innan rollistan i SF-serien avslöjas. Denna nya serie väntas nästa år, efter sändningen av Division 31den andra spin-offen med Philippa Georgiou, karaktären av Michelle Yeoh (Shang-Chi och legenden om de tio ringarnaImorgon dör aldrig).

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button