Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II-introt återskapat med Unreal Engine 4


Vissa videospelsentusiaster har ibland utmärkt sig genom att själva återskapa passager från sina favorittitlar genom att omarbeta grafiken som ofta markerats av tidens gång. Detta är vad som just hände med ett opus av sagan Star Wars Jedi Knight.

Släpptes 1997 på PC, Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II hade mottagits ganska väl av fans av licensen och kritiker. Mjukvaran lyste särskilt för sin långa livslängd, sitt soundtrack troget filmernas eller till och med tack vare en idealisk spelbarhet som gjorde det möjligt att växla mellan en första- och tredjepersonsvy. Grafiken var också ganska imponerande … på den tiden.

Läs också:
Star Wars KOTOR: remaken blir allt tydligare, och skulle produceras av Aspyr

Vad ska man ge idéer till Lucasfilm Games?

24 år senare gjorde uppsättningarna som karaktärerna lite ont i ögonen. Det var efter att ha gjort denna observation som utvecklaren och artisten Acke Hallgren bestämde sig för att damma av detta mycket älskade spel. Så han omarbetade den allra första nivån av Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II genom att applicera Unreal Engine 4 på den.

Videon överst i den här artikeln visar den betydande förbättringen i renderingen av miljöer. Genom att ladda ner filen från kylekatarn.com kan du till och med gå igenom den här nya versionen av spelets inledande sekvens. Visserligen har handlingsfaserna inte inkluderats, men låt oss inte förstöra vår glädje för allt det!

Källa: Kotaku

Relaterade Artiklar

Back to top button