Star Wars, Disney har gjort en unik ljussabel

Disney upphör aldrig att överraska Star Wars-fans och den här gången gör det det med stil. Med anledning av dagen tillägnad sagan skapad av George Lucas, Musse Pigg huset gjorde ett otroligt tillkännagivande.

Företaget skapade en ljussabel med ett infällbart blad. Som videon visar, bladet kommer ut ur handtaget vid aktivering precis som det händer i filmer och tv-serier. Tändningen förstärks av de typiska ljuden från Jedi-vapnet samt det självlysande bladet.

Detta är ett stort steg framåt för teknologi som hanterar repliker av de ikoniska ljussvärden. Fram till nu har alla som köpt en ljussabel ställts inför ett föremål av betydande storlek.

Disney har gjort en ljussabel som kommer att göra Star Wars-fans galna

där självlysande blad var alltid fäst vid fästet, vilket äventyrar objektets portabilitet. Tack vare detta helt nya system blir symbolen för hela Star Wars-universum mer verklig och flashig.

Uppenbarligen är det alltid föremål med hög scenografisk effekt som inte har mycket med den filmiska motsvarigheten att göra. Videon som visas tjänar också till att annonsera den nya resort öppnar på Walt Disney World. Hotellet kommer att heta Galactic Starcruiser, kommer att vara aktivt från 2022 och kommer självklart ha Star Wars-tema.

Det speciella med denna resort är att kunderna kommer in i Star Wars-världen till fullo genom en uppslukande upplevelse. De kommer att kunna delta i rollspel och händelser som utspelar sig i den avlägsna galaxen och, förmodligen, använda en av dessa ljussvärd.

Relaterade Artiklar

Back to top button