Star Trek: Discovery: Äntligen kommer säsong 4 tillbaka internationellt

Star Trek Discovery © CBS

Hoppsan. Uppenbarligen hörde ViacomCBS protesterna från fans av Star Trek: Discovery efter det plötsliga och oeleganta tillbakadragandet av hans serie av netflix
internationellt för en vecka sedan.

Säsong 4 kommer äntligen att erbjudas utanför USA, och gratis, bara för att klara p-piller.

Star Trek: Discovery kommer äntligen att landa hos oss

Påminnelse om fakta: förra veckan, bara några dagar innan lanseringen av säsong 4 av Star Trek: Discovery, drog ViacomCBS tillbaka hela programmet från Netflix, det enda sättet för en internationell publik att njuta av den. Målet för ViacomCBS var förstås att erbjuda serien exklusivt när dess tjänst Paramount+, som kommer att lanseras 2022 i fler länder, inklusive Frankrike.

Dåliga nyheter för folk som såg en av de tre första säsongerna förstås, men också för de som väntade på säsong 4. Lyckligtvis har ViacomCBS för den senare (men inte den förra) mer eller mindre backat via ett pressmeddelande.

Pluto är inte dålig

För länder där Paramount+ redan är tillgängligt (mest i Sydamerika och vissa europeiska länder) kommer de två första avsnitten att finnas tillgängliga fredagen den 26 november, och uppföljaren kommer varje vecka.

För de andra, inklusive Frankrike (men även Tyskland, Italien, Spanien, Schweiz och Storbritannien), är det den gratis streamingplattformen Pluto TV som kommer att erbjuda säsong 4 från och med denna veckas slut, med två avsnitt också. Det kommer att vara nödvändigt att gå till 21.00 på Sci-Fi-kanalen på Pluto TV varje fredag, lördag och söndag. Det återstår att se om det blir möjligt att se dessa avsnitt enbart live eller även på VoD.

Äntligen, fortfarande på samma datum, kommer det även att vara möjligt att köpa direkt i digitalt format denna säsong 4 på olika plattformar.

Netflix recension: katalog, pris, prenumeration, vad är streamingplattformen värd?

Ju mer åren går, desto tydligare är åsikterna kring Netflix. Idag verkar det som om fans av serier och filmer är lika många att vörda “Tudums” lya som att kritisera den, särskilt på grund av dess innehåll. Den amerikanska jätten, som tidigare var nästan ensam befälhavare ombord på strömningsplattformarna, spelar definitivt inte längre solo och måste göra verkliga ansträngningar för att behålla sina prenumeranter, samtidigt som de höjer sina priser för att kunna leverera sin enorma katalog.
Läs mer

Källa: Gizmodo

Relaterade Artiklar

Back to top button