Star Trek: Alex Kurtzman skriver på ett massivt avtal med CBS fram till 2026

Alex Kurtzman © CBS Studios

Om du gillar de senaste serierna stjärnvandring som erbjuds av CBS Studios, goda nyheter: deras huvudarkitekt, Alex Kurtzman, har planerat att stanna. Han har precis skrivit på ett mycket viktigt kontrakt och bör sitta kvar vid rodret åtminstone till 2026.

Med en handla som sägs vara runt 150 miljoner dollar, borde hans produktionsbolag Secret Hideout fortsätta att erbjuda exklusivt innehåll för CBS, och inte bara runt stjärnvandring.

Läs också:
Loki: Marvel spelar det Mischief in Wonderland

CBS Studios vill inte förlora Alex Kurtzman

Star Trek: Discovery
Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks eller snart Star Trek: Prodigy och Star Trek: Strange New Worlds har en sak gemensamt: de är nya serier som erbjuds av Alex Kurtzmans produktionsbolag Secret Hideout på CBS Studios. Framgången med receptet verkar verkligen finnas där, eftersom CBS Studios just (för andra gången) har stängt en handla massiv med producenten. För cirka 150 miljoner dollar (en summa som ska tas lätt på) kommer detta exklusiva partnerskap att fortsätta åtminstone till 2026.

Observera att förutom serier stjärnvandring fortfarande med Kurtzman i spetsen kommer det också snart att pratas om en serieanpassning av novellen New York Times till specialpriser av Stephen King.

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button