Ställ in spel: här är något att ha kul utan att bryta banken!

Behöver du förnya ditt spelupplägg helt och samtidigt göra stora besparingar? Bons Plans Team erbjuder dig ett urval av erbjudanden som syftar till att hjälpa dig i detta känsliga uppdrag!

tillbaka gamer

Kampanjerbjudanden att ta del av:

  • Viewsonic 32″ spelskärm för 229 € på Cdiscount
  • Samsung Odyssey 32″ spelskärm för 298 € på Boulanger
  • Acer 24″ spelskärm för €149 på Cdiscount
  • Corsair 4 i 1 spelpaket för 119,99 € hos Fnac
  • SteelSeries Aerox 3 trådlös spelmus för 49,99 € hos Amazon

Som du kan se har vi försökt täcka alla områden av det klassiska PC-spelet, från skärmen till tangentbordet, inklusive hörlurar, möss och musmattor hos många återförsäljare som Cdiscount, Boulanger, Fnac och Amazon.

Var och en erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller, i tillämpliga fall, till ett upphämtningsställe inom en period av högst fem arbetsdagar (med undantag för Boulanger) och varje produkt kommer med två års garanti.

Viewsonic 32″ spelskärm för 229 € på Cdiscount

viewsonic

Viewsonic 32″ böjda spel-PC-skärm för 229 € på Cdiscount

För att börja vårt urval såg vi saker i stor skala med den här Viewsonic 1500R 32″ böjda gaming PC-skärmen för 229 € på Cdiscount. Med en VA FHD (1080p) panel, en 240 Hz uppdateringsfrekvens och med en svarstid på 1 ms , kommer det att visa dina spel med stor flyt.

Den är också prydd med många tekniker för optimal användarkomfort, såsom Flicker Free, Blue Light Filter, Eye-Care och Adaptive Sync. På kontaktsidan innehåller denna skärm en DisplayPort, två HDMI-portar och en ljudlinjeutgång.

Samsung Odyssey 32″ spelskärm för 298 € på Boulanger

odyssé

Samsung Odyssey G5 32″ PC-spelskärm för 298 € på Boulanger

Om du föredrar att spela på en högre upplösning rekommenderar vi den legendariska Samsung Odyssey G5 32″ för €298 på Boulanger. Fortfarande med en 32″ böjd VA-panel, denna gång går vi till WQHD (1440p), med en hastighet på 144Hz uppdatering och 1ms svarstid.

Liksom kamraten ovan finns många tekniker där för att säkerställa optimal användningskomfort. Vad den vinner i klass när det gäller design och upplösning förlorar den däremot i anslutningsmöjligheter, denna gång med en DisplayPort och en enda HDMI-port istället för två.

För att dra fördel av denna futuristiska PC-spelarskärm måste du dock ha särskilt tålamod. Undantagsvis lovar Boulanger endast fri leverans hem till dig från den 3 maj.

Acer 24″ spelskärm för €149 på Cdiscount

ACER VG240YPBIIPF Gaming Monitor.jpg

Se erbjudandet Acer 24″ PC gamer-skärm för 149€ på Cdiscount

Om du inte tål böjda skärmar har vi också det du behöver med denna Acer 24″ PC-spelskärm för 149 € på Cdiscount. Denna visar en 24″ FHD IPS-panel, med en uppdateringsfrekvens på 165 Hz och en svarstid på 1 ms.

Komforten att använda är återigen på mötet med många tekniker som AMD FreeSync. På anslutningssidan hittar vi samma utrustning som för Viewsonic-skärmen: en DisplayPort, två HDMI-portar och en ljudlinjeutgång.

Den är också mer ergonomisk än sina grannar ovan med en lutande panel horisontellt och vertikalt.

Corsair 4 i 1 spelpaket för 119,99 € hos Fnac

Corsair 4-i-1 spelpaket © Corsair

Se Corsair Gaming 4 in 1 Pack-erbjudandet på 119,99 € hos Fnac

Om du funderar på att byta ut trådbundna hörlurar, trådbundet tangentbord, trådbunden mus och musmatta, har du kommit till rätt plats med detta Corsair 4 i 1-spelpaket för 119,99 € hos Fnac. Den inkluderar HS50 Pro Stereo-headsetet, K55 RGB Pro-tangentbordet, Harpoon RGB Pro-musen och MM100-musmattan.

Var och en av dessa produkter utstrålar Corsair-kvalitet, både vad gäller prestanda och komfort. Tangentbordet och musen är mycket anpassningsbara och programmerbara för att passa alla dina behov.

En annan fördel med detta 4-i-1-paket: du kommer alltså att ha en uppsättning som är perfekt homogen och kompatibel med Corsairs mjukvaruekosystem för att ytterligare perfekta din spelupplevelse.

SteelSeries Aerox 3 trådlös spelmus för 49,99 € hos Amazon

SteelSeries Aerox 3 trådlös

SteelSeries Aerox 3 trådlös spelmus för 49,99 € hos Amazon

För att avsluta vårt urval tänkte vi också på de som föredrar trådlös utrustning med spelmusen SteelSeries Aerox 3 för 49,99 € hos Amazon. SteelSeries-produkten förpliktar, denna ultralätta mus på 68 g avser att ge hög prestanda och mångsidighet.

Oavsett om det är dess sensor, dess strömbrytare, dess 6 programmerbara knappar eller dess RGB-belysning, bör den här musen ge dig en utmärkt spelupplevelse. Speciellt eftersom dess batteri på en enda laddning utlovar en otrolig autonomi på 200 timmar, utan att någonsin visa det minsta tecken på Trötthet.

Den behöver inte skämmas för lyhördheten hos en trådbunden mus tack vare Bluetooth 5.0-teknik eller via en 2,4 Ghz trådlös mottagare.

Relaterade Artiklar

Back to top button