Spotify testar den nya ersättaren för Car View

Spotify det har inte varit den perfekta tjänsten att använda i bilen på sistone. Inte bara Bilvy den slutade oväntat fungera för några månader sedan, men flera mottagare som fortfarande är till salu i vissa butiker har nyligen tappat stödet för tjänsten. Det finns äntligen några goda nyheter eftersom ett nytt användargränssnitt är på väg.

9to5Google har lyckats ta en titt på Spotifys nya autoläge, och av allt att döma ser det ut som en solid ersättare för Car View. Det nya autoläget fokuserar på knappar, men den här gången expanderar det långt utanför skärmen. Med den här nya versionen formaterar Spotify om hela appen med fler musikval än någonsin tidigare. Tre flikar längst ner ger dig snabb tillgång till dina låtar som spelas och ditt bibliotek. På så sätt kan du välja en ny spellista eller ett nytt album att lyssna på utan att använda standardapplayouten.

Spotify: nytt billäge värdig ersättning av det som en gång var Car View

Jag också’användargränssnitt av hela spelaren har uppdaterats. Det är inte det vackraste du någonsin sett, men det är en bra kompromiss. Spotify har också integrerat i röstkommandon. Det är ett gott tecken för förare som behöver en app för att ersätta Android Auto. Även om det såg ut som att företaget försökte driva försäljningen av den dyrare och absolut inte så väsentliga Car Thing, verkar det som om denna lösning är vinnaren.

Billäget för Spotify är för närvarande i en experimentell fas med en utvald grupp förare som testar dess funktioner. Om du har tur kan appen be dig att prova den nya tjänsten medan du är ansluten till din bils Bluetooth. Om du inte är en del av detta experimentgrupp initialt måste du fortsätta att vänta lite längre på själva lanseringen.

Relaterade Artiklar

Back to top button