Spotify Stations hoppar av App Store och Google Play Store

Spotify ©Spotify

Utplacerade för några år sedan musikströmningstjänst Spotify Stations har tyvärr precis meddelat att dess applikation snart försvinner.

Om du var en av användarna av detta alternativ till Spotify, vet att Stations snart kommer att lämna applikationsbutikerna på våra smartphones och surfplattor.

Slutklapp för Spotify Stations

Spotify Stations-applikationen lanserades 2018 på den australiensiska marknaden och rullades sedan ut mer globalt året därpå, och erbjuder en upplevelse baserad på ett system av radiostationer. Istället för att ha ett traditionellt musikbibliotek presenteras Spotify Stations i form av listor, uppdelade efter kategorier (genre, artist, etc.), och ger dig möjligheten att lyssna på olika radiostationer som sedan spelas upp automatiskt.

Men, som vidarebefordrats av webbplatsen Android-polisenfår vi veta att Spotify nyligen skickade ett e-postmeddelande till olika användare av applikationen för att meddela den förestående stängningen av Spotify Stations:

“Först och främst vill vi tacka dig för att du är en användare av Spotify Stations, betaappen vi testade. Vi har beslutat att inte förlänga distributionen av den här upplevelsen och vi vill informera dig om att från och med den 16 maj 2022 kommer Stations-appen och webbspelaren inte längre att vara tillgängliga. Oroa dig inte, du kommer fortfarande att kunna lyssna på dina favoritstationer. Faktum är att genom att klicka här kan du enkelt flytta alla dina favoritstationer till den huvudsakliga Spotify-upplevelsen och fortsätta lyssna”.

Även om ingen anledning har kommunicerats om orsakerna bakom detta försvinnande, är det nu känt att Spotify Stations kommer att se sin mobilapplikation försvinna från App Store och Google Play Store från och med den 16 maj (och samma sak kommer att gälla för webbappen ). Som anges i e-postmeddelandet från Spotify, notera att du fortfarande kommer att kunna importera dina favoritstationer direkt till Spotify-applikationen.

Om samma ämne:
Spotify: vad är Spotify Live, den nya (eller inte) funktionen som ersätter Greenroom?

Spotify

Läs meddelandet

Spotify

  • Streama från Apple Watch över mobil eller Wi-Fi
  • Förenklad navigering

Musikstreamingjättens Apple Watch-app har vuxit rejält på sistone. Från att spela din musik direkt från din klocka till att styra din musik på dina bluetooth-enheter eller ansluten till plattformen, Spotify på Apple Watch blir mer och mer komplett.

Musikstreamingjättens Apple Watch-app har vuxit rejält på sistone. Från att spela din musik direkt från din klocka till att styra din musik på dina bluetooth-enheter eller ansluten till plattformen, Spotify på Apple Watch blir mer och mer komplett.

Källa: Android-polisen

Relaterade Artiklar

Back to top button