Spotify släpar inte efter: mot Apple och Amazon svarar det med HiFi-musik

På relativt senare tid har vi sett ett slags maktspel mellan Apple och Amazon när det gäller beviljandet av högtrohetsmusik. Kriget mot bithastigheter fortsätter med ingripandet av det tredje hjulet Spotify som i stället för de senaste händelserna verkar vilja skärpa tiden på den koncession till allmänheten av HiFi-musik som har föreslagits under en tid men ännu inte släppts till användarna. Här är de senaste nyheterna om detta.

Spotify HIFi kommer: musik som du aldrig har hört den förut

Det hördes redan för länge sedan men projektet av Spotify HiFI det dök inte upp ur kokongen i tid för att förutse de direkta konkurrenterna som överraskande började konvertera låtar och spellistor till det nya förlustfria formatet. Apple tog hand om det med sin musiktjänst och direkt efter Amazon med den homonyma streamingtjänsten. Nu är det dags för Spotify med 16-bitars ljud och 44,1KHz samplingshastighet också. Angående priset har ingen information lämnats men i kraft av tävlingens senaste beslut är saker och ting mycket mer komplicerade.

Enligt några rykten som har dykt upp på nätet är lanseringen faktiskt nära förestående. Detta är åtminstone vad som har föreslagits av de senaste ryktena som har dykt upp på Reddit, där vissa skärmar magiskt har dykt upp som bevisar en potentiell ny del av appen relaterad till iOS-operativsystemet. En dold meny har överraskande avslöjat möjligheten att dra nytta av det förlustfria läget. En riktning där Tidal och Deezer också verkar röra sig, villiga att ge högkvalitativt ljud med Dolby Atmos. Vi kommer säkert att veta mer under de närmaste dagarna. Håll ögonen öppna.

Relaterade Artiklar

Back to top button