Spotify: inte illa att nyheterna kom till Android Auto

Spotify och Android Auto kommer mycket bra överens och skapar den perfekta kombinationen av multimedia och säkerhet i bilen. Den populära ljudströmningsplattformen rider på vågens krön genom att spela in skivor och framgångar som verkar ha en början men inte ett slut. Användare uppskattar också det senaste inom Android Auto-grafik och funktioner. Men idag kommer ytterligare en nyhet för användarna av det kända svenska företaget. Låt oss ta reda på vad det kan vara.

Spotify lägger till en nyhet med Android Auto-integrering

Den särskilt exakta användningsupplevelsen har alltid varit i centrum för uppmärksamheten Spotify musik. Inte en enkel mediaspelare online utan en intelligent digital best som aldrig är monoton och alltid redo att överraska.

Idag är det upp till funktionerna som introduceras med Spotify 8.6.12.986 som inkluderar ett nytt spellistuppspelningssystem. Framför allt, från och med den här versionen, orsakar valet av spellistor på skärmen inte den automatiska öppningen utan snarare förslaget av låtarna i listan med möjlighet att utföra slumpmässig uppspelning eller reproduktion av en specifik låt. Det låter trivialt men saknades på Android Auto.

Utöver detta noterar vi den intressanta nyheten i Car Thing av Spotify, som är en enhet som ska installeras i bilen som gör att Premium-användare kan dra nytta av en smart display med touch-, röst- eller fysiska kontroller utan en integrerad högtalare. Ett slags dedikerat fack som ansluter via Bluetooth, ljuduttag eller USB till standardsystemet ombord för att erbjuda en handlingsplattform separat från Android Auto-ekosystemet. Den anländer till USA till en kostnad av $79,99 men kan också landa i Italien efter provperioden.

Relaterade Artiklar

Back to top button