Spotify: du kan äntligen blockera användare

Spotify © © shutterstock

Spotify
avslutar sin mödosamma process för att blockera en användare och rullar ut en ny funktion för att göra det.

Du behöver inte längre kontakta kundtjänst eller rapportera någon för att hindra dem från att se din aktivitet och ditt konto. Allt görs nu med ett klick.

Blockera en användare direkt på Spotify

Detta är inte speciellt den mest efterfrågade funktionen på musikstreamingplattformen, men det är möjligt att blockera en eller flera användare direkt på Spotify och göra det själv. Tidigare var det absolut nödvändigt att kontakta kundtjänst eller till och med rapportera den oönskade personen så att de inte längre kan komma åt din profil. Detta är nu gammal historia.

Från och med nu, för att blockera en användare, gå helt enkelt till deras Spotify-profil och klicka på alternativet “Fler inställningar”, symboliserat med tre små prickar, sedan på knappen “Blockera”. Uppenbarligen är funktionen inte slutgiltig och det kommer att vara möjligt att avblockera någon om du skulle ändra dig. En blockerad person kommer inte längre att kunna besöka din profil, se din lyssningsaktivitet eller se dina offentliga spellistor. “Blockera”-funktionen kommer att rullas ut senare i veckan på Spotify.

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button