Spotify: den nya Hi-Fi-versionen kommer för ett läskigt ljud

Den välkända utvecklaren av världens populäraste streamingapp meddelade nyligen ankomsten av Spotify Hi-Fi. Den lilla informationen relaterade till ankomsten av den nya funktionen talar om en överlägsen lyssningskvalitet för låtar och spellistor. Det kommer att gå långt utöver de standarder som ställs av traditionella komprimeringsformat, och även kringgå potentialen som erbjuds av de modernaste codecs. Här är vad du behöver veta enligt den första officiella informationen.

Spotify blir Hi-Fi: maximal lyssningskvalitet, nu kommer du aldrig tillbaka

Svårt att tänka på att fotografera med en skrymmande CD-spelare i fickan som det hände i mitten av 90-talet – Allt har reducerats och integrerats med tillkomsten av MP3-spelare först och smartphones senare. Detta påverkades av kvaliteten som passerade genom det välkända MP3-formatet med hög dataförlust.

Den nya strukturen som den avser att ge till sin app är den CD-kvalitet replikerbar i alla dess former även genom de många Bluetooth-enheterna som erbjuder ljudutmatning i HiFi-läge. Ingen kvalitetsförlust för ljudsignalen som genom att göra det klart överträffar alla konkurrenter som för närvarande är aktiva inom musikströmningssektorn.

Tjänsten kommer att göras tillgänglig som ett tillägg till de klassiska standardfunktionerna som tillhandahålls för Premium-användare som kommer att se en progressiv tariffhöjning av grundplanen under perioden. Vi vet inte i vilka länder det kommer att finnas eller hur mycket det kommer att kosta. All information som vi förbehåller oss rätten att avslöja när den kommer att ges officiellt av företaget. Som en jämförelse rapporterar vi att TIdal och Qobuz erbjuder förlustfritt ljud med en tilläggsavgift som sträcker sig från 14,99 euro till 19,99 euro per månad över priset för prenumerationen.

Relaterade Artiklar

Back to top button