Spotify: dåliga nyheter om du använder applikationen i bilen

Spotify CarView

Under 2019, Spotify utplacerade Car View, ett läge som syftar till att möjliggöra säker användning i bilen.

Ett läge som nu är tillbakadraget för att ge plats för ” nya innovationer “.

Spotify släpper Car View-läget

Sedan 2019, med en smartphone kopplad till fordonets Bluetooth-system, växlar Spotify automatiskt till Car View-läge, ett läge som passar alla som gillar att köra till musik. Ett förenklat läge, med färre distraherande element på skärmen och ett XXL-gränssnitt. I några timmar har Car View pekat på frånvarande prenumeranter…

I själva verket är detta läge dedikerat till användningen av Spotify i bilen inte längre relevant. Om några från början trodde på en bugg, är verkligheten en helt annan, eftersom Spotify bekräftar, via sina officiella forum, att ha tagit bort den här funktionen för att bättre utforska nya lösningar.

Spotify Car Thing

En Spotify-anställd förklarar: Vi kan bekräfta att vi tar bort funktionen Car View. Men det betyder inte att vi inte vill förbättra hur våra användare lyssnar på Spotify när de kör. Tvärtom, vi utforskar aktivt en mängd nya sätt att leverera den bästa lyssningsupplevelsen i bilen. “.

För närvarande erbjuder Spotify inget alternativ till sitt bilvyläge. Förare måste därför gå igenom den klassiska versionen av Spotify-gränssnittet, men de kan även använda Google Assistant eller Siri för att styra applikationen “handsfree”.

Enligt vissa skulle detta tillbakadragande av Car View faktiskt tillåta Spotify att (åter)lansera intresset för sitt Car Thing-tillbehör, dedikerat till samma användning av Spotify i bilen, som för närvarande säljs i USA till ett pris av 79,99 dollar. .

Om samma ämne:
Spotify fortsätter sin transformation… och försöker sig på TikTok-liknande videor

Källa: Spotify

Relaterade Artiklar

Back to top button