Spotify blir telepatisk – så här kommer det att föreslå de bästa låtarna

Spotify har gjort sig ett stort namn i världen av musikströmningsrelaterade tjänster. Ledare av alla listor också före Apple Music och Amazon Music är på väg att bekräfta sin dominans med en absurd funktion anländer vid en ospecificerad tid 2021. Som titeln antyder kommer det att vara en slags telepatisk förbindelse med användaren för smarta tips de bästa låtarna och spellistorna. Låt oss tillsammans ta reda på vad det är.

Spotify: Låtförslaget blir smartare än någonsin med nästa uppdatering

A Spotify-uppdatering som lovar att det otroliga är på väg att anlända för alla PC-, Android- och iOS-användare. Plattformen har precis erhållit ett patent för att lyssna på användardialoger med den specifika avsikten att presentera en lista med låtar som föreslås på basis avsamtalspartnerns humör.

Nyheterna som sänds online flera gånger från och med inlägget har ifrågasatts på integritetsfronten men representerar utan tvekan en stor revolution. Inlämnad 2018, den nya designen som ska ges till appen godkändes slutligen med grönt ljus den 12 januari.

Genom denna utmärkta innovation kommer det att vara möjligt att analysera användarnas rösttoner och miljökontexten för att dissekera ad hoc-musiklistor. I nuläget finns det ingen information om nästa Spotify-uppdatering som inkluderar ovanstående funktioner. Vi förbehåller oss rätten att lämna ytterligare information i sinom tid. Under tiden, vänligen lämna oss alla dina personliga kommentarer. Är du för eller emot påståendet om denna funktion? Du berättar för oss.

Relaterade Artiklar

Back to top button