Spotify bjuder in sig själv på Windows ARM-datorer

spotify banner logotyp #skiva

Spotifyde kända musikströmningstjänst till mer än 400 miljoner aktiva användare, är nu inbyggt kompatibel med Windows ARM-datorer.

Medan Spotify Stations har hoppat av från App Store och Google Play Store, är här några goda nyheter som kommer att glädja Spotify-kunder, och särskilt de som använder applikationen från en Windows-dator under ARM-arkitektur.

Spotify går inbyggt med Windows ARM-datorer

Om du har en Windows ARM-dator, och du är en vanlig Spotify-användare, så vet du förmodligen att appen fortfarande inte var optimerad. Att tillgripa standardapplikationen via emulering, som var fallet fram till nu, kommer faktiskt aldrig att vara värt en applikation som är utformad för att fungera inbyggt.

Var så säker, Spotify korrigerar situationen. Det svenska företaget har faktiskt precis släppt en inbyggd Windows-skrivbordsklient på ARM, i en betaversion, vilket resulterar i en prestandaökning. Detta är tillgängligt för alla för nedladdning. Om du vanligtvis använder den vanliga Spotify-klienten, kom ihåg att avinstallera den från din PC innan du installerar.

Spotify vill fortfarande varna oss om att ett problem för närvarande är känt med denna version: ” Vissa avsnitt av videopodcaster kan inte spelas upp och om du försöker göra det får du ett felmeddelande om uppdatering av Spotify-klientversionen. Det finns en lösning för dig som vill läsa detta innehåll, men som också vill testa betan och hjälpa oss att förbättra den. Gå bara till alternativet “Dela i menyn”, kopiera webblänken och klistra in den i din webbläsare för att titta på den i webbspelaren istället “.

Så du har blivit varnad. Observera också att det är ganska troligt att applikationen kommer att ställas inför olika buggar som ännu inte har upptäckts.

Spotify

Läs meddelandet

Spotify

  • Strömma från Apple Watch över mobil eller Wi-Fi
  • Förenklad navigering

Musikstreamingjättens Apple Watch-app har vuxit rejält på sistone. Från att spela din musik direkt från din klocka till att styra din musik på dina bluetooth-enheter eller ansluten till plattformen, Spotify på Apple Watch blir mer och mer komplett.

Musikstreamingjättens Apple Watch-app har vuxit rejält på sistone. Från att spela din musik direkt från din klocka till att styra din musik på dina bluetooth-enheter eller ansluten till plattformen, Spotify på Apple Watch blir mer och mer komplett.

Om samma ämne:
Spotify experimenterar med möjligheten att konsultera NFT-galleriet med musiker

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button