Spotify avslutar en app

Den experimentella Stations-appen från Spotify kommer snart att sluta. Företaget sa att det kommer att stänga av appen den 16 maj. Här är detaljerna.

Appen och webbspelaren erbjöd ett sätt att lyssna på kurerade spellistor i radioformat. Därför tas funktionen Stationer bort. Stationerna debuterade i Australien 2018 och kom till USA året därpå. Appen har nu tagits bort från App Store och Google Play Store. Företaget säger att det kör frekventa tester för att “skapa bättre lyssningsupplevelser” för användare. Spotify“Stations Beta var ett av dessa tester,” sa han till TechCrunch. “Vi kommer att stänga av den nuvarande funktionen, men användare kommer att kunna streama sina favoritstationer enkelt och njuta av en liknande radioupplevelse direkt i musikappen.”

Spotify avslutar en app

Om du är Stations-användare kan du flytta de stationer du vill behålla till appen. Du hittar dem i ditt bibliotek i en mapp som heter Spotify Stations. De som gillar applikationen och dess aerodynamiska design kanske inte är nöjda med borttagandet av denna funktion. Företaget noterade dock att radiofunktionen i huvudappen erbjuder en liknande funktion, den kan skapa en tillfällig station baserat på vilken artist, låt, album eller spellista som helst. Musiklyssningsapplikationen konkurrerar med Apple Music, men sticker fortfarande ut som den mest föredragna applikationen. Miljontals användare runt om i världen använder det svenskbaserade företaget för att lyssna på musik. När så är fallet vill applikationen inte göra rörelser som kommer att förlora sina användare. Av denna anledning kommer någon annan istället för sköldapplikationen.

Donald Trump fick inte det resultat han ville ha i Twitter-fallet

Relaterade Artiklar

Back to top button