Spotify: år efter iOS kan Android-användare äntligen lägga till musik i sin kö med en gest

Spotify clubic © clubic.com

Användare av Spotify på Android: tro det eller ej, men ankomsten av att lägga till musik på väntelistan i en enda gest som på iOS verkar nära. Väldigt nära.

Endast ett fåtal användare verkar dra nytta av det för tillfället tyvärr.

Spotify: Android-versionen kommer äntligen ikapp iOS

Bokstavligen tillgänglig i flera år på iOS-versionen av Spotify, möjligheten att lägga till ett spår i kön genom att helt enkelt föra fingret över det till höger kommer äntligen att landa på Android. I alla fall verkar det som att vissa användare kan dra nytta av det, vilket särskilt framgår av videon nedan.


Medan du väntar på en utplacering till alla (förhoppningsvis under de närmaste dagarna och på alla terminaler), måste du alltid nöja dig med att trycka på “…” eller hålla nere ett musikstycke och sedan välja “Lägg till i kö” i menyn som öppnas.

Om samma ämne:
Ashley, Emma, ​​​​Elsie: vilka är dessa bots som stör dina offentliga Spotify-spellistor?

Spotify

Se erbjudandet

Läs meddelandet


9

Spotify

  • Många prenumerationserbjudanden efter allas behov
  • Livräddande innehållsanpassning
  • Ett effektivt gränssnitt och ergonomi

Trots några mindre brister (inklusive ljudkvaliteten som är på väg att förbättras för att bättre möta nya marknadsstandarder) förblir Spotify en referens inom området för musikströmning, och användarna misstar sig inte: med mer än 200 miljoner vanliga användare över hela världen, är helt enkelt den mest populära tjänsten idag. Tack vare en total anpassning av sin tjänst, många möjliga alternativ för att prenumerera (eller möjligheten att njuta av den gratis), ett enkelt och effektivt gränssnitt, är Spotify utan tvekan här för att hålla och påtvinga sig själv många år som ledare.

Trots några mindre brister (inklusive ljudkvaliteten som är på väg att förbättras för att bättre möta nya marknadsstandarder) förblir Spotify en referens inom området för musikströmning, och användarna misstar sig inte: med mer än 200 miljoner vanliga användare över hela världen, är helt enkelt den mest populära tjänsten idag. Tack vare en total anpassning av sin tjänst, många möjliga alternativ för att prenumerera (eller möjligheten att njuta av den gratis), ett enkelt och effektivt gränssnitt, är Spotify utan tvekan här för att hålla och för att påtvinga sig själv många år som ledare.

Källa: xda-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button