Sport, bio, unna dig själv med Freebox + TV by Canal-erbjudandet till ett GALET pris!

De Freebox Revolution + TV by Canal-paket är återigen i hjärtat av vår tipssektion. Vi kommer därför att återkomma till fördelarna som det kommer att göra tillgängliga för dig. För närvarande är detta erbjudande tillgängligt för 19,99 €/månad (för det första året).

Freebox Revolution bp © © Gratis

Freebox Revolution-erbjudandet i två ord:

  • Mycket höghastighetsinternet (fiber, VDSL eller ADSL)
  • 280 kanaler via Freebox TV och TV av Canal
  • Obegränsade samtal från boxen

Se erbjudandet Freebox Révolution + TV från Canal för 19,99 €/månad

Ett erbjudande som fortfarande imponerar

Låt oss naturligtvis börja med de gällande villkoren för Freebox Révolution + TV by Canal-prenumeration. Det kommer bara att kosta dig 19,99 €/månad under det första året av prenumerationen. Därefter kommer basräntan på 44,99 € att gälla. Vet också att du kommer att anställas i ett år. När denna period har passerat kan du perfekt avbryta om det nya priset är för högt eller om dina önskemål inte längre är desamma. Hur som helst kommer du att upptäcka att detta erbjudande har många fördelar.

Och det börjar på internetsidan eftersom du tack vare den fria fibern kommer att kunna dra nytta av en nedladdningshastighet på upp till 1 Gb/s samt en uppladdningshastighet på upp till 600 MB/s. Nedladdningar kommer att vara nästan obefintliga -finns när du surfar på webben eller laddar ner data. Om ditt hem däremot inte är anslutet till fiber kommer VDSL2 eller nya generationens ADSL 2+ att kunna ta över.

Freebox Revolution: maximal underhållning

Låt oss nu gå vidare till själva innehållet, i synnerhet med det ultrakompletta TV-erbjudandet som kommer att tillhandahållas till dig. Freebox TV ger dig tillgång till 220 kanaler (inklusive 100 i HD) utan några begränsningar. Du kommer också att kunna dra nytta av TV by Canal-paketet med sina mer än 60 kanaler. Underhållning, sport, ungdom och upptäckter väntar dig. Dessutom ingår ett gratis år av Canal+ Series med 6 månader gratis Prime Video. Netflix erbjuds också som tillval.

Du bör också veta att Freebox Revolution är utrustad med en 250 GB hårddisk för att lagra ditt favoritinnehåll. En Blu-Ray-spelare finns också för att spela upp dina filmer. Slutligen, från din box, är samtal till mobiler och fasta telefoner obegränsade till det franska fastlandet och de utomeuropeiska departementen. Detsamma gäller samtal till fasta telefoner på mer än 110 destinationer runt om i världen.

Se erbjudandet Freebox Révolution + TV från Canal för 19,99 €/månad

Ultra prisvärda lådor

Kort sagt, svårt att göra mer komplett än detta Freebox Revolution-erbjudande för tillfället. Men om du letar efter mer prisvärda och lättillgängliga multimediaenheter har vi det du behöver i vår jämförelse av de bästa TV-boxarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button