SpidMail: gratis PEC-postlåda från Namirial

Namirialen av de mest kända cheferna för SPIDgör den första certifierade e-postlådan tillgänglig (PEC) fullständigt gratis i receptionenPEC heter: SpidMail. Det är en tjänst skapad för privatpersoner och privatpersoner, som kan skicka och ta emot dokument med samma juridiska värde som rekommenderat brev med returkvitto. Uppenbarligen kan denna tjänst endast aktiveras av de som har‘SPID digital identitet.

SpidMailjämfört med andra lösningar, gör att varje person kan aktivera och läsa sitt personliga digitala hem för ta emot certifierade meddelanden från den offentliga förvaltningen och inte bara.

Fördelarna med SpidMail

Aktivering av lådan PEC och den ta emot mejl jag är fullständigt fri, men skickar certifierade e-postmeddelanden den kan köpas i paket från 60 cent. Andra coola funktioner du kan göra med SpidMail:

  • hantera kommunikationen med kommunen eller med den centrala PA;
  • kommunicera officiellt med din bostadsrätt;
  • dialog med banken och avsluta ett löpande konto;
  • skicka ansökningsformuläret för att delta i en offentlig tävling;
  • ta emot lönen på en certifierad kanal;

Med SpidMail det kommer att vara möjligt att skriva upp sig också till registret I ANNONS (Nationellt index över digitala hemvister). Den innehåller den digitala hemvisten för alla fysiska personer som har fyllt 18 år samt privaträttsliga personer som inte behöver vara registrerade i yrkesregister eller i företagsregistret.

Slutligen är tjänsten redo för internationell kvalificerad leverans med avseende på eIDAS-förordningen och kl REM standard.

Relaterade Artiklar

Back to top button