Spider-Man: No Way Home avslöjar äntligen sin sista trailer

Spider-Man - No Way Home © Sony Pictures

Efter nästan outhärdliga veckor av väntan på fansen, visar nästa avsnitt i The Adventures of Peter Parker upp mer och ger en glimt av hans långa lista med skurkar.

Spider-Man, ensam mot multiversum. Detta är i huvudsak budskapet som den här senaste trailern vill skicka till oss.


En mycket tät sista trailer med återkomsten av fem skurkar

Utsedda av regissören Jon Watts som ” Avengers: Endgame » från den nu trilogin tillägnad Weaver, Spider-Man: No Way Home kommer att tillkalla många skurkar från de två föregående sagorna.

Vi hade redan sett Dr. Octopus och dessa nya bilder avslöjar för oss återkomsten av Electro, Sandman, men också ödlan och den gröna Goblin som Peter Parker och Dr Strange kommer att behöva möta.

Tonen i filmen verkar verkligen mörkare än de två första opusen och filmen, med en varaktighet nära 2 timmar och 40 minuter, bör vara laddad med homeriska konfrontationer och kan också markera det sista framträdandet av Spider-Man i Marvel Cinematic Universe. om Sony och Disney inte når ett nytt avtal.

Den här nya trailern, som avslöjar mycket om filmens handling, bekräftar dock inte en återkomst av Spider-Man tolkad av Tobey Maguire och Andrew Garfield. För att veta säkert, se dig på bio från den 15 december.

Om samma ämne:
Obi-Wan Kenobi: serien visar sig kort i en make-of på Disney+

Källa: mängd

Relaterade Artiklar

Back to top button