Spelare bör snart kunna länka sitt PSN-konto till PC-spel från PlayStation

Marvels Spider-Man

Sony har i flera månader attackerat våra datorer genom att släppa några exklusiva produkter som tidigare bara var tillgängliga på konsoler. Och det japanska varumärket kan snart distribuera en funktion som förväntat som det är fruktat.

Efter år av motvilja i detta ämne har Sony Interactive Entertainment äntligen beslutat att erbjuda sina spel på PC. Under PlayStation PC-etiketten finns välkända titlar som Horizon Zero Dawn, Gud av krig (2018), Dagar borta och Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Förra veckan var den otroliga Marvels Spider-Man remastrad som har kommit till Steam och Epic Games Store. Och det är bara början…

Fördelar att förvänta sig

Precis, filerna i PC-versionen av spelet Insomniac Games verkar innehålla information om de mest intressanta. Data som upptäckts i titelns kod hänvisar till möjligheten att länka ett PSN-konto till PlayStation-spel som är tillgängliga på datorn. Genom att utföra denna länk kan spelaren låsa upp belöningar. I fallet med Spindelmannenskulle dessa vara ytterligare färdighetspoäng.

Det är dock för närvarande inte möjligt att länka ett PSN-konto till något av PlayStation PC-spelen. Om det skulle distribueras bör det bindande alternativet endast vara valfritt. En annan strategi än den som används av Ubisoft eller till och med Xbox, som kräver en obligatorisk anslutning till deras respektive tjänst på vissa titlar som är tillgängliga via PC-butiker.

Källa: Videospel krönika

Relaterade Artiklar

Back to top button