Spela Spiderman, Assassin’s Creed Valhalla, med den nya Playstation Plus-prenumerationen!

PlayStation Plus revolutionerar med tre olika erbjudanden som alla innehåller lockande fördelar för varje spelare. Du kommer njuta !

psplus

Det var i juni månad 2022 som nya PlayStation Plus landade i Frankrike. Tjänsten har förändrats mycket sedan starten för 12 år sedan. Vi kommer därför att förklara för dig varför det har blivit viktigt för ägare av en PlayStation-konsol!

PlayStation Plus i ett nötskal

  • Tre olika erbjudanden för att möta dina önskemål
  • Cirka 800 PS5, PS4, PS3, PSP, PS2 och PS One-spel tillgängliga
  • Möjligheten att streama

Du kommer att kunna se det faktum att denna dyra PlayStation Plus är extremt prisvärd eftersom prenumerationen börjar på €8,99/månad.

Hitta PlayStation Plus från 8,99 €/månad

En film full av påskägg för att presentera de nya Playstation Plus-erbjudandena

För att ordentligt fira den totala översynen av sin tjänst har Sony släppt en mästerlig reklamfilm med titeln Mr Malcolm. Den japanska tillverkaren har alltid kunnat blända oss när det gäller att föreställa sig reklamfilmer för sina konsoler och dess största exklusiva produkter. Men den här gången har varumärket verkligen överträffat sig själv. För att utforma en sådan annons mobiliserades 68 skådespelare och mer än 1270 rekvisita behövde användas. Fans kan alltså se förtjusande nickningar till sina favoritspel.

I synnerhet finns det påskägg från licenserna Den sista av oss, Horisont, dödsstrandning, Blodburen eller Spöket Tsushima. Oförglömliga sagor som har gett Sony en plats i hjärtan hos spelare runt om i världen. Dessutom erbjuder dessa föremål också en kort förhandstitt på vad som väntar dig i denna helt nya PlayStation Plus.


För idag har alla möjlighet att prenumerera på någon av de tre nivåerna som Sony har skapat. Så oavsett om du är frestad av Essential-, Extra- eller Premium-formeln kommer underbara äventyr att öppna sig för dig!

3 abonnemang för olika förmåner

Med sammanslagningen av det gamla PlayStation Plus och PlayStation Now har Sony skapat en enda tjänst som är allt rikare på innehåll. Detta involverar funktioner som online multiplayer, möjligheten att spela i streaming och kataloger över spel hämtade från varje generation av konsoler. Tre distinkta formler har implementerats för att ge dig maximalt val.

Vi börjar med PlayStation Plus Essential som faktiskt inkluderar alla fördelar som ingår i den tidigare versionen av tjänsten. För €8,99/månad (eller €24,99 för tre månader och €59,99/år) får du tillgång till onlinespel med dina vänner, möjligheten att skicka säkerhetskopior till molnet, gratis spel varje månad och exklusiva PlayStation Store-rabatter. En standardnivå som kommer att glädja casual spelare.

De som letar efter en rikare upplevelse kan vända sig till PlayStation Plus Extra. Utöver fördelarna som anges ovan har medlemmarna tillgång till en katalog som består av 375 PS5- och PS4-spel. Den innehåller några av de bästa titlarna som släppts de senaste åren och som du kommer att ha gott om tid att ladda ner gratis. Räkna den här tiden 13,99 € / månad, 39,99 € per kvartal eller 99,99 € per år.

Låt oss slutligen avsluta i apoteos med PlayStation Plus Premium-nivån. Detta ultimata erbjudande har en katalog med mer än 400 “klassiska” spel. I den här kategorin bjuder titlar släppta på PS One, PS2, PSP och PS3 in sig själva till festen. Tidsbegränsade testversioner för senaste produktioner är också en av fördelarna. Cloud streaming-åtkomst för retrospel (från PS One till PS4) finns även på korten. Allt för bara 16,99 €/månad, 49,99 € för tre månader och 119,99 € för ett helt år.

PlayStation Plus © Sony Interactive Entertainment

Hitta PlayStation Plus från 8,99 €/månad

En icke-uttömmande lista över spel att hitta

Om PlayStation Plus har betydande funktioner som drastiskt kommer att förbättra din spelupplevelse, är det också en tjänst som vet hur man är generös när det gäller sitt bibliotek med titlar att ladda ner utan extra kostnad. Från extranivån ingår exceptionella spel. Bland de produktioner som släppts på PS5 och/eller PS4 nyligen hittar vi särskilt Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Ghost of Tsushima Director’s Cut, Demonsjälar, Assassin’s Creed Valhalla, Retur eller Death Stranding Director’s Cut. Naturligtvis kommer denna lista att kompletteras under de kommande veckorna och månaderna.

De andra kategorierna har inget att skämmas över eftersom stora PlayStation 4-spel också har lagts till. Vi kan alltså lyfta fram närvaron av Gud av krig, The Last of Us Remastrad, Red Dead Redemption 2, Uncharted 4, Blodburen och Dagar borta. Alla är nedladdningsbara eller streambara för PlayStation Plus Premium-prenumeranter. De kan också lansera ikonisk PS3-programvara som ökänd, Ratchet & Clank: A Crack in Time, Devil May Cry HD-samling Och mycket mer.

När det gäller nostalgiker som väljer Premium-formeln finns många andra spel som påminner dem om deras barndom på listan. Vi kan citera den legendariska Resident Evil Director’s Cut, Sifonfilter, Ape Escape och Tekken 2. Vissa av dessa PS One-titlar är till och med värd för upplåsningsbara troféer för allra första gången. En snabbmeny låter dig också spola tillbaka spelet, spara eller ladda när som helst och till och med välja ett renderingsläge som kan jämna ut texturer eller ändra visningsformatet. Således kommer emuleringskvaliteten att bli ännu bättre!

Låt oss slutföra vår PlayStation Plus-turné med en snabb översikt över de spel som för närvarande har en testversion. Som vi kunde specificera tidigare handlar det om att ladda ner hela spelet under en begränsad användningstid (mellan 1 och 5 timmar). Således kan du testa en titel “gratis” innan du väljer eller inte väljer ett slutligt köp. För nu, 15 spel inklusive Horisont Förbjudet Väst, Cyberpunk 2077 och Uncharted: Legacy of Thieves Collection är oroad.

Relaterade Artiklar

Back to top button