Spela alltid in horisontella videor med Horizon

Flera gånger började vi spela in video med iPhone i stående läge, och när vi insåg det bytte vi till liggande läge. Det som verkar normalt är dödligt när du ser videon en gång inspelad. Och inte bara för att vi ändrar position när vi väl börjar spela in, utan när vi lägger den horisontellt för att se den, terminalgyroskopet ändrar videopositionen igen så du måste se den med huvudet vänt, på ett lite besvärligt sätt och på ett totalt dumt sätt.

Dessutom, när vi laddar upp den här videon till en plattform som YouTube, den del som spelas in vertikalt spelas upp med svarta band på sidorna som inte alls ser ut som det och slösar mycket utrymme.

Tja, just för de människor som aldrig varit särskilt tydliga om det bästa sättet att spela in video, har Horizon kommit.

Vi testade det

Den nya applikationen utvecklad för iOS låter dig spela in horisontella videor även om iPhone är vertikal och ändra position utan att videon ändras. Detta är möjligt tack vare att ramen blir mindre och därför blir det en zoomeffekt när man placerar terminalen vertikalt . Detta leder till kvalitetsförlust och bildinstabilitet, men det är uppenbarligen bättre än svarta fält.

Men Horizon erbjuder också ett alternativ och det är att ramen alltid är liten, så bilden ändras inte i storlek, men ja, inspelningsanvändaren måste vara längre bort från scenen de vill spela in eftersom en del av det är ganska avskuren en liten stor skärm.

Det enda problemet med den här applikationen är att de som behöver den mest är förmodligen de mest ovilliga att köpa den, just för att deras intresse aldrig har legat i att spela in en bra video. Av denna anledning tror vi att det mest rimliga är att ibland Apple implementerar denna funktion i sina egna terminaler vilket skulle göra iPhone-kameran mycket mer komplett.

Ange slutligen att applikationen även innehåller filter och att den kan laddas ner för 0,89 € genom att klicka på här .

Källa: Techcrunch .

Relaterade Artiklar

Back to top button