Spectranet introducerar Stryker Internet MiFi-modem


-ANNONSER-

Lagos 1 mars 2022: Spectranet, den ledande Internetleverantören som erbjuder 4G LTE-baserade bredbandstjänster för hemmet och fiberbaserade (Fiber to the Home och Fiber On Air) fasta bredbandstjänster har introducerat ännu en innovativ produkt “STRYKER”, ett högteknologiskt internetmodem för att möjliggöra flera användare att surfa på internet när de är på resande fot eller i sina hem/kontor.

Den helt nya snygga MiFi-enheten är designad specifikt med fotboll som tema, inställd på att ansluta sig till nigerianer när de rotar mot Super Eagles of Nigeria mot Black Stars of Ghana i ett världscupkval i mars. MiFi heter STRYKER för att visa stöd och för att erkänna det nigerianska landslagets naturliga stil och deras förmåga att slå till om VM-biljetten.

Vid avtäckningen av STRYKER sa Ajay Awasthi, verkställande direktör för Spectranet, att den attraktiva prissättningen för Stryker och den medföljande informationen kommer att göra det möjligt för fler människor att få tillgång till internet. ”Vi vet att våra kunder brinner för fotboll. Säsongen kommer att vara en bra tid att rota efter Super Eagles och uppmuntra fler att muntra upp dem för att slå till för vinnande mål.

På tal om varumärkets intresse att stödja nigerianernas affärer och livsstil, tillade Mr. Awasthi vidare att effektiviteten hos STRYKER MiFi-enheten kommer att ge användarna möjlighet att vidta åtgärder på internet och uppnå stora mål utan gränser. “… Efter två år av låsning är internet där vi alla spelar, lär oss och gör affärer; vi borde alla göra bra affärer och göra kvalitetsframsteg utan gränser.”

Stryker MiFi-enheten kommer med en Qualcomm MDM9225-chipset-processor som på ett intelligent sätt erbjuder höghastighetsprestanda. Med en Wi-Fi-teknik som stöder flera ingångar och flera utgångar (2 x 2 MIMO), erbjuder denna enhet användarna flexibiliteten att dela sin MiFi-anslutning med upp till 10 enheter samtidigt.

Den är utrustad med ett 2300mAh batteri som ger reservkraft som räcker i upp till 6 timmars användning. Den bärbara enheten i fickstorlek erbjuder hög hastighet och en sömlös säker internetanslutning som gör den lämplig för utomhus- och inomhusändamål.

Denna senaste innovation från Spectranet Stryker MiFi sägs vara fullt utrustad för att stödja nigerianernas livliga och aktiva livsstil och ge deras företag möjlighet att med snabbare internet ansluta till sin värld och leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder.

Om Spectranet

Spectranet Limited var den första Internet Service Provider (ISP) som lanserade en 4G LTE-baserad internettjänst i Nigeria. Varumärket är känt för att tillhandahålla prisvärt, snabbare och mer pålitligt internetbredband till nigerianska hem och kontor. Dess internettjänst som använder olika teknologier: 4G LTE, FTTx (Home Fiber) och WTTx (Fiber on Air) är för närvarande tillgängliga över Lagos, Abuja, Ibadan och Port Harcourt. Dess toppmoderna multiteknologiska nätverk säkerställer höghastighetsanslutning till internet för kunderna. Spectranet är en mottagare av flera utmärkelser för bästa internettjänst och 4G LTE-leverantör i Nigeria under 2016, 2017, 2018, 2019 och 2020. För mer information besök: www.spectranet.com.ng

-ANNONSER-

Relaterade Artiklar

Back to top button