Spara upp till 230 € på surfplattan Samsung Galaxy Tab S7 FE

Till början av läsåret kan du dra nytta av många prissänkningar och återbetalningserbjudanden för att spara pengar, vilket är fallet för Samsung Galaxy Tab S7 FE touch-surfplatta på Amazon.

Samsung Galaxy Tab S7 FE © Samsung

Samsung Galaxy Tab S7 FE pekplatta erbjuder en vacker 12,4-tumsskärm perfekt för att arbeta, njuta av multimediainnehåll och spela dina favoritspel på mobilen.

Samsung Galaxy S7 FE i ett nötskal:

  • 64 GB utbyggbart minne
  • Flera dagars självstyre
  • En S-Pen-penna medföljer

Normalt skulle den här versionen av Samsung Galaxy Tab S7 FE-pekplattan kosta 599 €. Det visas på 469 € hos Amazon, eller 130 € i besparingar, och Samsung erbjuder 100 € tillbaka till skolan, till ett totalt pris av 369 €.

Hitta Samsung Galaxy Tab S7 FE för 369 € på Amazon

Dubbelerbjudande på en Samsung-surfplatta till ett chockpris

För att dra nytta av surfplattan Samsung Galaxy S7 FE och dess S-Pen-stil som ingår till priset av 369€, måste du ta några små steg, men oroa dig inte, inget särskilt komplicerat. Det första steget är att köpa nämnda surfplatta på Amazon för €469 istället för €599.

När du har fått den måste du gå till Samsungs webbplats och komma åt motsvarande återbetalningserbjudande. Där har du flera föremål att returnera via en onlinefil. Och när allt är validerat kommer varumärket att ersätta dig €100.

I slutändan kommer Samsung Galaxy S7 FE-surfplattan bara att kosta dig 369 €.

En mångsidig surfplatta för familjebruk

Samsung Galaxy Tab S7 FE är en surfplatta på 185 x 284,4 x 6,3 mm för endast 608g. Den består, externt, av en 12,4″ IPS LCD-skärm som kan visa 2560 x 1600 pixlar. Som vi har sagt levereras den med sin S-Pen-stil för att kunna navigera i menyerna utan att lämna fingeravtryck. Det är också en mycket populärt objekt för grafik.

Den fungerar med en Qualcomm Snapdragon 750-processor med 8 kärnor för en frekvens på 2,2 GHz, allt tillsammans med 4 GB RAM. Dess 64 GB lagringsutrymme kan utökas genom att sätta in ett microSD-kort i den dedikerade kortplatsen.

Batteriet på 10 090 mAh erbjuder en anständig batteritid på upp till 13 timmar i rad när du tittar på video. Så i klassiskt hemmabruk kan du räkna med flera dagar i rad.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Hitta Samsung Galaxy Tab S7 FE för 369 € på Amazon

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Samsung Galaxy S7 FE.

Jämför de bästa pekplattorna just nu

Om du letar efter en bra pekskärmsplatta men inte vet var du ska börja kan du konsultera Clubics jämförande guide. Genom att sammanföra redaktionens tester och åsikter, samt en topp 3, kan du ha bra modeller utan att titta för långt.

Relaterade Artiklar

Back to top button