Spara pengar på ditt mobilabonnemang med detta B&You-erbjudande 🔥

Det är återigen ett extremt fördelaktigt mobilabonnemang som anländer med full fart i vår sektion för bra erbjudanden.

1

Vi hittar Bouygues Telecom som hyllar oss igen via sin B&You 80 GB-formel.Var försiktig eftersom du bara har lite tid kvar att dra nytta av det!

B&You-planen i korthet

  • 80 GB data i 4G varje månad
  • De eviga obegränsade samtalen och SMS/MMS
  • Ett icke bindande erbjudande

Således faktureras B&You 80 GB-paketet till endast €12,99/månad.

Hitta B&You 80 GB-paketet för 12,99 €/månad

Ett extremt prisvärt paket att ta tag i!

Det är inte alltid lätt att göra ett val när det gäller mobilabonnemang. Faktum är att de vanliga operatörerna ständigt gör nya erbjudanden tillgängliga för dig och det är inte lätt att hålla takten. Lyckligtvis innehåller detta B&You 80 GB-abonnemang alla väsentliga fördelar för att du ska kunna hålla kontakten med dina nära och kära utan minsta avbrott.

Men innan du återgår till det, låt oss ange att du måste prenumerera på det före den 25 augusti. Detta erbjudande är icke bindande, vilket gör att det kan avslutas när som helst. Tänk bara på att Bouygues kan höja månadspriset utan att varna dig. Så du måste vara väldigt försiktig. Slutligen faktureras aktiveringen av SIM-kortet med nivån 10 € under prenumerationen.

B&You 100GB 4G-plan

Från €15,99

Läs meddelandet


8

B&You 100GB 4G-plan

  • 100 GB data Frankrike
  • Obegränsade samtal
  • Obegränsad SMS/MMS

B&You erbjuder ett mobilabonnemang med 100 GB data för €14,99 per månad. Riktat till storkonsumenter av mobilt internet är detta ett av Bouygues-paketen med den största datamängden.

B&You erbjuder ett mobilabonnemang med 100 GB data för €14,99 per månad. Riktat till storkonsumenter av mobilt internet är detta ett av Bouygues-paketen med den största datamängden.

B&You återkommer med ett sensationellt erbjudande

Låt oss börja med det mobila internetkuvertet som innehåller 80 GB 4G-data för storstadsområdet Frankrike. Med en sådan volym kommer du att kunna surfa på nätet, titta på videor och spela online dagligen utan att behöva övervaka din konsumtion för mycket. Även i Frankrike är samtal och SMS/MMS obegränsade till Frankrikes fastland.

Slutligen, om du tänker resa under sommarlovet, vet att du kommer att vara i goda händer. Ja, såväl samtal som SMS/MMS kommer att förbli obegränsade från Europa och de utomeuropeiska departementen (till samma områden och storstadsområdet Frankrike). Dessutom kan 25 GB data konsumeras inom dessa destinationer. Kort sagt, det väsentliga finns där.

Hitta B&You 80 GB-paketet för 12,99 €/månad

För att se till att du inte glömmer något om detta utmärkta B&You-paket, inbjuder vi dig att konsultera vår fullständiga recension på denna adress.

Ditt nästa telefonabonnemang är här

B&You är förstås inte den enda aktören i branschen som erbjuder relativt fördelaktiga mobilerbjudanden. Många operatörer gör samma sak idag. Så vi inbjuder dig att upptäcka alla de bästa mobilplanerna för tillfället tack vare vår jämförelse.

Relaterade Artiklar

Back to top button