Spara på din månatliga telefonräkning med dessa appar för att ringa och skicka sms

Kan appar för att ringa och skicka sms spara dig pengar? Du kanske blir förvånad. Tryck eller klicka här för sätt att spara pengar på din telefonräkning – och kanske till och med få gratis service.

De erbjuder bekvämlighet och service utan alltför höga påslag. Den enda frågan: vilken sms-app ska du använda?

Här är några av de bästa apparna för alla som hoppas kunna spara pengar. Ett ord till de kloka, dock: alla dessa text- och samtals- och appar kräver en Wi-Fi- eller mobildataanslutning. Fortsätt läsa för detaljer om de bästa alternativen.

Obegränsat, gratis rikstäckande samtal och sms? Nu snackar vi. TextNow levererar och det tar bara några sekunder att registrera sig.

Efter att ha valt ett av flera gratis telefonnummer som är tillgängliga i ditt område, kommer du att slussas in i detta enkla användargränssnitt. Tryck på knappen uppe till höger eller skapa en ny text nedan. Alla dina kontakter kommer att importeras automatiskt efter godkännande, och resten är okomplicerat.

För ett mer traditionellt arrangemang kan du dubbla med märkets SIM-aktiveringssats, levererad på begäran. Tjänsten börjar på exakt $0 per månad, men det finns några premiumalternativ för dem som vill ha mer. TextNow är tillgängligt för iOS och Android.

RELATERAD: Hur man vet om någon blockerade dina samtal

Google Voice och Google Duo är två orelaterade tjänster som kan hjälpa dig att minska din telefonräkning.

Med Google Duo kan du vidarekoppla samtal från ett annat telefonnummer och ta emot dem via appen eller till och med via din webbläsare. Du kommer också att kunna skicka videosamtal i FaceTime-stil.

Google Voice, å andra sidan, är mycket mer lik en digital telefontjänst, om än en gratis. Du har ett telefonnummer, precis som med alla andra planer, och du kan använda det med din redan existerande kontaktbok.

Du får gratis textmeddelanden, röstbrevlåda och, naturligtvis, röstsamtal, men inga videosamtal. Det kanske inte är en dealbreaker för dig, men det är värt att notera. Båda är gratis att använda. Här är Google Voice för iOS och Android. Här är Google Duo för iOS och Android.

För gratis sms utan några frågor är detta en snabbfix som kommer att få dig i kontakt med vem du än behöver kontakta. TextFree markerar din plats och låter dig välja ditt telefonnummer efter att ha fäst ditt riktnummer. Du är då fri att göra vad du vill med den.

Det är en fantastisk gratis sms-app om du behöver något direkt i ett nafs. TextFree är tillgängligt för iOS och Android.

Dingtone låter dig ringa gratis samtal med ditt exklusiva telefonnummer. Anpassad röstbrevlåda, andra telefonnummer, samtalsblockering och mer kommer alla att hittas här och gratis SMS och MMS. Alla dina meddelanden och data kommer att lagras lokalt, och alla dina Dingtone-kontakter kommer att vara helt krypterade.

Efter att ha valt ditt nya nummer har du tre dagars obegränsad användning innan premiumplanen börjar, vilket kostar $5,99 per vecka. Dingtone finns för iOS och Android.

Du kanske också gillar: Hur man får gratis internet från T-Mobile, AT&T, Comcast och mer

Relaterade Artiklar

Back to top button