Spara på den här Philips 27-tumsskärmen

Om du letar efter en stor skärm för vardags- eller affärsbruk till ett bra pris, kan det här erbjudandet från Amazon vara något för dig.

philips skärm

Mer specifikt säljer Amazon av priset på Philips 273V7QDSB/00-skärm.

Philips 273V7QDSB/00 i korthet

  • Snyggt tekniskt blad
  • Korrekt anslutning
  • Idealisk design för flera skärmar och bekväm att använda

Hitta denna Philips-skärm på Amazon för 125,80 € istället för 199 €, det vill säga 37 % besparing.

Hitta Philips 273V7QDSB/00 för 125,80 € på Amazon

En stor Philips-skärm till lågt pris hos Amazon

Det här erbjudandet på Philips 273V7QDSB/00 PC-skärm erbjuds därför av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom fyra arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, dvs 31,45 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Solid valuta för pengarna på denna 27″ skärm

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en PC-skärm från Philips, ett välkänt märke på området, modell 273V7QDSB / 00. Som namnet antyder har den en stor 27″ FHD (1920×1080) LED-bakgrundsbelyst LCD-panel med 5 m svarstid och 1000:1 kontrast.

En skärm som alltså helt klart inte är avsedd för spelbruk, men som kommer att göra sig mycket bra för all annan typ av användning till detta pris. Den drar också nytta av flera tekniker för god visuell komfort, som Flicker Free, antireflex eller ett filter mot blått ljus.

På anslutningssidan har den en HDMI-port och en VGA-port, vilket definitivt begraver sina ambitioner för spelanvändning, men som ändå visar sig vara relativt mångsidig.

Allt detta är insvept i en ganska enkel men elegant design, som också har fördelen av att presentera tre ramlösa kanter. Den är därför avsedd att vara en valfri produkt i en multi-screen setup. Den är också relativt energieffektiv, med en effekt på 15,4W.

Den kommer dock att behöva lite utrymme för att uttrycka sig, med sina 72,1 cm långa, för en ganska rejäl vikt på 4,42 kg.

Hitta Philips 273V7QDSB/00 för 125,80 € på Amazon

Hitta den PC-skärm du behöver med vår jämförelse

Innan du tar del av detta fina erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-skärmarna 2022, för att se vad denna Philips-skärm med ett ganska bra förhållande mellan kvalitet och pris är värd jämfört med stark konkurrens på marknaden . domän.

Relaterade Artiklar

Back to top button