Spara över $70 på denna PC-spelskärm hos Amazon!

Om du letar efter en bra spelskärm till ett bra pris bör detta erbjudande från Amazon intressera dig.

lenovo g27e bildskärm

Mer specifikt gäller detta erbjudande Lenovo G27e-20, som har en fin rabatt hos återförsäljaren.

Lenovo G27e-20 i ett nötskal

  • Gediget tekniskt blad
  • Komplett anslutning
  • Elegant, ramlös trekantsdesign

Hitta på Amazon den här kompletta PC-spelarskärmen från Lenovo till 135€ istället för det lägsta senaste priset som visas på 153€, det vill säga 12 % besparing.

Hitta Lenovo G27e-20 för 135€ på Amazon

En rejäl PC-spelskärm till ett mycket bra pris hos Amazon

Det här erbjudandet på Lenovo G27e-20-spelmonitorn erbjuds därför av Amazon, som tillhandahåller gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga 33,75 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

En kraftfull och elegant PC-skärm från Lenovo

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av en PC-gamerskärm från Lenovo, ett välkänt märke på området, modell G27e-20. Som namnet antyder visar den en 27″ FHD (1920 x 1080) VA-panel med en uppdateringsfrekvens på upp till 100 Hz (eller 120 Hz vid överklockning), en svarstid på 1 ms och 300 nits ljusstyrka.

För bättre bildkvalitet och bättre visuell komfort kan den räkna med många tekniker som AMD FreeSync Premium, Low Blue Light och Eye Safe för att undvika trötthet i ögonen under långa spelsessioner.

På kontaktsidan är den mer komplett med en DisplayPort, en HDMI-port och en VGA-port och ett hörlursuttag. Den kan därför fullt ut fylla sin funktion för konsolspel.

Till råga på allt har Lenovo G27e-20 en svart design som kombinerar futurism och elegans tack vare sitt höjd- och lutningsbara stativ. Förutom det faktum att den kan användas perfekt som en huvudskärm, gör dess trekantiga infattningslösa design den också till ett idealiskt komplement till en multiskärmsuppsättning.

lenovo G27-20

Hitta Lenovo G27e-20 för 135€ på Amazon

Hitta den PC-spelskärm du behöver tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fina erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-spelarskärmarna 2022, för att se vad denna kompletta skärm från Lenovo är värd jämfört med konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button