Spåra barnens plats och övervaka appanvändning på Android

Smartphones har blivit en nödvändighet i dessa dagar. Även om du kan begränsa dina barns telefonanvändning när de är små, när de växer upp, blir det nödvändigt att lämna över telefonen till dem så att du kan kontakta dem eller så kan de kontakta dig i en nödsituation. Det är ett nödvändigt ont och Android erbjuder inget som skulle fungera för familj(Familjen) nivå som Microsoft familj . I det här inlägget kommer vi att dela hur du kan spåra platsen för barn och kontrollera användningen av applikationer på Android smartphones(Andriod Smartphones) .

Android och Microsoft-familjen(Android och Microsoft Family)

Microsoft har nu många applikationer tillgängliga på Android-plattform(Android-plattform). En av de mest använda applikationerna är Microsoft Launcher. Innan vi börjar, Microsoft det finns en familjesäkerhetsfunktion som fungerar på alla enheter. Detta gör att föräldrar kan spåra sina barns PC-användning och Xbox . Företaget har intelligent integrerat den här funktionen i startprogrammet (som fungerar med Microsoft konto(Microsoft-konto) ), så att du kan använda det för att spåra dina barns plats och övervaka appanvändning på Android(android).

Spår(Spåra) barns plats och övervaka appanvändning på Android(Andriod)

Nu när du har ställt in ditt barn Microsoft familj kan du använda samma konto Microsoft i launcher . Vi föreslår att du tar hand om ditt barn med säkerhet i detaljerna. Det är alltid en bra idé att övertyga dem om dess betydelse så att de inte tar bort startprogrammet från sin telefon. Det finns inget sätt att begränsa detta.

Miljö Microsoft Launcher för att spåra var barnen befinner sig

 • Installera startprogrammet på ditt barns telefon (installera) Microsoft och logga in med det Microsoft konto(Microsoft konto) .
 • Du måste följa de vanliga stegen för att ge tillstånd till appen.
 • Nästa steg är att installera Microsoft Launcher som standardstartgränssnitt.

Notera:(notera:)

 • När konfigurationen är klar på ditt barns telefon kan spårning inte stängas av.
 • En fungerande internetplan och platsinställningar måste vara aktiverade på telefonen.

Hur spårar man platsen?(Hur spårar man plats?)

 1. Öppna Microsoft familjesida(Microsoft Family Page) genom att navigera till ditt Microsoft-konto (Microsoft-konto) .
 2. under ditt namn barn(Barn) välj “Fler alternativ” > ” Hitta Anant(Hitta Anant) på Karta(Karta)” ( ” En myra(Anant) är namnet på min barn”(Barn) ).
 3. Du kommer att tas till platsspårningssidan.
 4. På den här sidan, aktivera alternativet ” Visa mitt barns plats på en karta(Se mitt barns plats på kartan) » .

 5. Omedelbart efter detta, lanseringen Microsoft kommer också att be dig att ge tillåtelse att spåra appanvändning. Se till att tillåta det.

Hur man spårar appanvändning med Microsoft Launcher

Nu när du har gett tillstånd kan du gå vidare till detaljerna för aktivitet(Aktivitet) för ditt barns konto och spåra dess användning. Det tar lite tid för åtgärderna att visas. Så om du precis har installerat det, ge det lite tid. Du kommer snart att få en rapport som visar vilka appar som användes och hur mycket tid som spenderades på varje app.

Användning av Android-appar av barn

Skärmtid på Android för barn

Visningskontroll:(Surfkontroll:)

Om du vill lägga till samma surfbegränsningar som på PC för ditt barn måste du installera kant . Nödvändigtvis(Gör) logga in med ett barnkonto. Förutom(Vidare) kan du ta bort Krom .

Eftersom detta inte är en komplett lösning rekommenderar vi att du använder blockering(Lås) appar på ditt barns telefon. När du vet vilken app som används och bör begränsas kan du börja blockera dessa appar. Jag rekommenderar starkt att du blockerar butiken Google Play för att förhindra att ytterligare applikationer installeras på telefonen. Du kan alltid göra detta för ditt barns räkning.

Smartphones har blivit en nödvändighet i dessa dagar. Även om du kan begränsa telefonanvändningen för dina barn när de är små, men när de växer blir det nödvändigt att lämna över dem en telefon så att du kan kontakta dem eller så kan de återkomma till dig i nödfall. Det är ett nödvändigt ont, och Android erbjuder inget som fungerar på familjenivå som Microsoft familj. I det här inlägget delar vi hur du kan spåra barns plats och övervaka appanvändning på Andriod-smarttelefoner.

Android och Microsoft Family

Microsoft har nu massor av appar tillgängliga på Android-plattformen. En av de mest använda apparna är Microsoft Launcher. Precis innan vi börjar har Microsoft en Family Safety-funktion som fungerar på alla enheter. Det låter föräldrar spåra barns användning på PC och Xbox. Företaget har smart integrerat den här funktionen i startprogrammet (som fungerar med Microsoft-konto) så att du kan använda den för att spåra barnens plats och övervaka appanvändning på Andriod.

Spåra barns plats och övervaka appanvändning på Andriod

Nu när du har ställt in ditt barn i Microsoft Family kan du använda samma Microsoft-konto i startprogrammet. Vi föreslår att du tar ditt barn i förtroende med säkerhetsproblem i detalj. Det är alltid en bra idé att övertyga dem om dess betydelse så att de inte tar bort startprogrammet från sin telefon. Det finns inget sätt att begränsa det.

Konfigurera Microsoft Launcher för att spåra barns plats

 • Installera Microsofts startprogram på ditt barns telefon och logga in med hans Microsoft-konto.
 • Du måste följa de vanliga stegen för att ge tillstånd till appen.
 • Nästa steg är att ställa in Microsoft Launcher som standard launcher UI.

Notera:

 • Det finns inget sätt att stänga av spårning när konfigurationen är klar på ditt barns telefon.
 • Telefonen bör ha fungerande internetplan och platsinställningar inställda på.

Hur spårar man plats?

 1. Öppna Microsoft Family Page genom att gå till ditt Microsoft-konto.
 2. Under ditt barns namn väljer du Fler alternativ > Hitta Anant på kartan (Anant är namnet på mitt barn)
 3. Detta tar dig till sidan för platsspårning.
 4. På den här sidan, slå på alternativet som säger “Se mitt barns plats på kartan

  Spåra barns plats och övervaka appanvändning

 5. Direkt efter detta kommer Microsoft launcher att be dig att ge tillstånd att spåra appanvändning också. Se till att tillåta det.

Hur man övervakar appanvändning med Microsoft Launcher

Nu när du har gett tillstånd kan du nu gå till aktivitetsinformation för ditt barns konto och övervaka användningen. Det tar ett tag för aktiviteterna att dyka upp. Så om du precis har ställt in det, ge det lite tid. Du kommer snart att ha en rapport med vilka appar som används och tid som spenderas på varje app.

Android-appanvändning av barn

Skärmtid på Android för barn

Surfkontroll:

Om du vill lägga till samma typ av begränsning för surfning som du har ställt in på PC, för ditt barn, måste du installera Edge. Se till att logga in med ett barnkonto. Dessutom kan du avinstallera Chrome.

Eftersom det inte är en komplett lösning föreslår vi att du använder App Lock på din barntelefon. När du har lärt dig vilken app som används, och den bör begränsas, kan du börja låsa dessa appar. Jag rekommenderar starkt att du låser Google Play-butiken så att inga extra appar kan installeras på telefonen. Du kan alltid göra det för ditt barns räkning.

Relaterade Artiklar

Back to top button