Spara 400 € på LG SN10Y soundbar hos Darty

Ta din TV-installation till en annan nivå genom att lägga till en förstklassig LG SN10Y Dolby Atmos soundbar, för närvarande till försäljning hos Darty.

LG SN10Y Dolby Atmos © LG

LG SN10Y Dolby Atmos soundbar är en 5.1.2-installation med en kraftfull trådlös subwoofer.

LG SN10Y i ett nötskal:

  • Dolby Atmos och DTS:X 3D-ljud
  • AI Sound Pro-teknik för automatisk ljudförstärkning
  • 570W total effekt

LG SN10Y soundbar är för närvarande för 599,99 € hos Darty, istället för 999,99 €. Det är en bra sänkning på 400 € för en enhet i toppklass.

Hitta LG SN10Y Dolby Atmos för 599,99 € hos Darty

40 % rabatt på LG SN10Y Dolby Atmos

Mycket trevligt erbjudande att hitta just nu hos Darty, Dolby Atmos LG SN10Y soundbar förlorar €400 vid betalning och blir tillgänglig för €599,99 istället för €999,99. Detta är naturligtvis en stor summa att betala, men i utbyte får du ett utmärkt ljudsystem för din installation.

Och för att dra nytta av det snabbare än snabb leverans kan du hämta soundbaren direkt från en Darty- eller Fnac-butik, inom en timme efter att du har lagt din beställning. Allt du behöver är att LG SN10Y är tillgänglig i en butik nära dig och den finns i fickan.

En high-end LG SN10Y soundbar

LG SN10Y är en 5.1.2 soundbar med en trådlös subwoofer för en total effekt på 530W. Du kommer att kunna njuta av dig själv med oklanderlig ljudtrohet tack vare 192 kHz sampling och 24-bitars kodning.

Den erbjuder helt uppslukande ljud tack vare 3D, Dolby Vision, Dolby Atmos och DTS:X. Utöver det, lägg till AI Sound Pro-teknik som automatiskt analyserar programmet du tittar på för att automatiskt erbjuda dig den bästa ljudkalibreringen.

Soundbaren ansluts till din TV antingen via Bluetooth, eller med ett digitalt optiskt ljuduttag eller med ett HDMI eArc-uttag. Den åtföljs naturligtvis av Google eller Alexa anslutna assistenter som låter dig styra allt med rösten och förvandla din TV till en riktig kommandocentral.

LG SN10YG © LG

Hitta LG SN10Y Dolby Atmos för 599,99 € hos Darty

Hitta den bästa soundbaren

Om du letar efter en soundbar för att förbättra ljudet på din TV kan du vända dig till den jämförande guiden som finns på Clubic. Du kommer att hitta många soundbars som testats av redaktionen med en topp 3 som kan utvecklas efter tillfällets releaser.

Relaterade Artiklar

Back to top button