Spara 33 % på Zelda Wired Controller för Nintendo Switch

Börja helgen med kvalitetsutrustning i närvaro av den trådbundna kontrollern för Switch PDP Faceoff Deluxe+ med bilden av Link i The Legend of Zelda Breath of the Wild, till försäljning på Amazon.

PDP Faceoff Deluxe+ Zelda © PDP

PDP Faceoff Deluxe+ trådbunden handkontroll för Switch erbjuder utbytbara skal för att variera stilar beroende på ögonblicket.

PDP Faceoff Deluxe+ i ett nötskal:

  • Inkluderar hörlursuttag för att koppla in ljud
  • Två programmerbara knappar på baksidan
  • Möjlighet att justera volymen med D-Pad

PDP Faceoff Deluxe+ trådbunden handkontroll säljs vanligtvis för 30€ men är tillgänglig idag bara $19,99 på Amazon.

Hitta PDP Faceoff Deluxe+ för 19,99 € på Amazon

Reducerat pris för en mycket elegant Switch-kontroller

PDP Faceoff Deluxe trådbunden handkontroll är en Nintendo-godkänd produkt, vilket framgår av dess kartong stämplad med märkets logotyp. Hon är som Link, hjälten i The Legend of Zelda Breath of the Wild, Switchens flaggskeppstitel. Med en tvåfärgad bakgrund med träiga motiv som påminner om den berömda Korogus.

Regulatorn säljs för närvarande för €19,99 istället för €29,99, en fin sänkning för en officiell licensierad produkt med dessutom många alternativ som Switch Pro-kontrollern inte har, till exempel.

En styrenhet, flera möjliga fasader

Fördelen med PDP Faceoff Deluxe+-kontrollern är, som namnet antyder, att den har en utbytbar frontplatta. Det vill säga att där får du modellen The Legend of Zelda, men att du när som helst helt enkelt kan beställa framsidan av ett annat spel eller helt enkelt en färg som du gillar.

Den ansluts via USB till konsolen med sin 1,5 meter långa kabel för att spela tyst i stolen. Under kontrollenheten hittar du ett uttag för att ansluta hörlurar. Om den är utrustad med en mikrofon kommer den att stödjas av styrenheten.

Du kan också styra volymen på den senare via D-Pad, eller riktningsknapp. Och på baksidan av handkontrollen finns två programmerbara knappar som du kan konfigurera som du vill anpassa till dina spel och därmed ha en betydande fördel.

PDP Faceoff Deluxe+ Zelda © PDP

Hitta PDP Faceoff Deluxe+ för 19,99 € på Amazon

Hitta rätt kontroller för din konsol

Det finns många kontroller på marknaden, var och en anpassad till sin konsol, varav de flesta är kompatibla med datorer. Så om du är lite vilse och letar efter en kompatibel och effektiv produkt kan du vända dig till Clubics jämförande guide som innehåller all nödvändig information.

Relaterade Artiklar

Back to top button