Spara 200 € på Asus Zenbook Duo laptop!

Behöver du en bärbar dator som inte kväver din kreativitet? Asus Zenbook Duo och dess nuvarande kampanj på Rue du Commerce är gjorda för dig.

asus zenbook

Just nu visar Asus Zenbook Duo UX481FA faktiskt ett lägre pris och blir mycket mer överkomligt. Den kommer också med fördelarna med den franska sidan.

Asus Zenbook Duo i korthet

  • Komponenter designade för att skapa
  • 14″-formatet, så lätt att bära
  • ScreenPads sekundära skärm

Med sin omedelbara rabatt på 200 € sjunker Asus Zenbook Duo UX481FA från 899,99 € till 699,99 €. 22 % rabatt på grundpriset gör detta arbetsredskap mycket mer tillgängligt.

Asus Zenbook Duo UX481FA för 699,99 € på Rue du Commerce

Bra affär Rue du Commerce: en billig 14″ laptop

Rabatten gäller på obestämd tid. Om du är intresserad av den här bärbara datorn, bör du inte hänga runt.

Erbjudandet är desto mer intressant eftersom det kommer med gratis leverans. Med Commerce Streets återförsäljningspaket kan du till och med få det för ännu mindre.

Handelssidan lägger till detta möjligheten att betala i 3 omgångar (månatliga avbetalningar på 238,70 €) och till och med välja en hyra. I det här fallet väntar Asus Zenbook Duo UX481FA på dig från €19/månad.

Asus Zenbook Duo, en bärbar dator gjord för kreatörer

Asus PC är helt klart avsedd för en mycket specifik publik. Ljud- eller bildarbetare kommer till exempel att tycka att det är ett kraftfullt och ergonomiskt arbetsredskap.

På kraftsidan har den en 10:e generationens Intel Core i5-processor, 8 GB LPDDR3 RAM, ett UHD 620-grafikchip och 512 GB M.2 SSD-lagring. Med andra ord kommer den att erbjuda tillräcklig datorkraft för att tillfredsställa de flesta aktuella programvaror.

När det gäller ergonomi har varumärket valt ett 14″-format. Lättare att bära och hantera, det främjar regelbundna byten av arbetsplats. Naturligtvis måste vi också nämna dess Screen Pad Plus, denna sekundära pekskärm placerad strax ovanför tangentbordet, med det kommer användaren aldrig att få ont om utrymme och kan placera olika kommandon användbara för den aktuella uppgiften.

Asus Zenbook Duo UX481FA-BM099T

Asus Zenbook Duo UX481FA för 699,99 € på Rue du Commerce

Laptop: vilken är bäst?

Valet är extremt stort bland bärbara datorer. Med mycket stora varumärken närvarande är det ofta svårt att välja din framtida enhet.

Om du tvekar, kommer vår jämförelse av de bästa bärbara datorerna att ge dig en tankeställare. Tveka inte att konsultera den.

Relaterade Artiklar

Back to top button