SpaceX: Framgång för uppdraget att erövra rymden

spacex-uppdrag-framgång-rymdturism-erövringsutrymme

Den landade på söndagen den första rymdskepp av det företag som ägs av ägaren till Tesla, Elon Musk. Inuti och i omloppsbana i dagar en besättning på fyra oerfarna som har gett sig själva några stunder av alternativa semester. Så det sista uppdraget av SpaceX i Plats det var en succé. Detta kommer att öppna upp många möjligheter inklusive rymdturism och dess erövring. En otrolig vändpunkt som upphäver tanken att endast NASA, ESA, Kina och Ryssland kan fr.o.m. Landaflyga ut i rymden.

SpaceX: besättningen på Inspiration4-uppdraget återvände till jorden från rymden

Jo ja, efter att ha börjat från Landa och att ha uppnått det Platsuppdraget Inspiration4 från SpaceX slutade och rymdfarkosten återvände. Förresten, allt enligt plan. Inga problem med rymdfarkosten eller ens medbesättning kom ut oskadd efter den senares landning.

Praktiskt taget, Jared Isaacman med Hayley Arceneaux, Chris Sembroski Och Sian Proctor de kom omedelbart ut ur rymdfarkosten SpaceX så snart den senare hämtats från fartyget GO Searcher.

Också Blå Ursprungen direkt konkurrent till SpaceX och grundad av Jeff Bezoskomplimenterade hon Elon Musk för den enorma framgången med denna uppdrag. Tanken som företaget ville passera är att inte bara en erfaren besättning kan nå Space och bo där flera dagar inne i ett rymdskepp.

Med andra ord kommer detta att öppna dörrarna till flera andra uppdrag som syftar till att uppnå två mål: erövring av rymden och börja med rymdturism. Det handlar om en privat uppdrag subventioneras av rika donationer till vilka Elon Musks generositet verkar läggas till. SpaceX har gått över en gräns som kommer att ta det långt.

Besättningen kretsade runt Landa på en höjd av ca 590 kilometer. I tre dagar bodde de i rymdfarkosten av SpaceX beundra vår planet från Plats. där fart kryssning inspelad i omloppsbana var 28 000 kilometer i timmen. I praktiken har de genomfört världsturnén 15 gånger varje dag. Här är hela videon av detta uppdrag.

Relaterade Artiklar

Back to top button