Space X: Anställda i uppror, Elon Musk sparkar dem

Ett brev som skickats av några Space X-anställda klagade över excentrisk beteende som Elon Musks sociala utflykter. Miljardären tog det inte bra och beordrade uppsägningar.

Space X: Elon Musks sociala utflykter skadar vår image

Mellan stora forskare och framväxande talanger arbetar Space X i hög takt för att förverkliga projektet som en dag kommer att föra den första mannen och kvinnan till Mars.

I ett brev nyligen, undertecknat av några anställda på företaget, avslöjas allvarliga klagomål för det excentriska och överdrivna beteendet hos VD Elon Musk.

I detalj skulle hans sociala miljardärs utflykter ha bestridits med anklagelsen om att de påverkar företagets respektabilitet, såväl som dess image i världens ögon.

Space X kan idag anses vara ett av de viktigaste företagen i världenom inte den första inom flyg- och rymdsektorn, med starka investeringar i forsknings- och utvecklingssektorn, möjliggjorda av personalens insatser och hög kompetens.

Elon Musk, efter att ha fått reda på brevet, tog det inte särskilt väl och kände sig personligen attackerad, svarade han med att beordra uppsägningar. I nuläget är antalet undertecknare som är inblandade i åtgärden inte känt.

Gwynne Shotwell, president för Space X, släppte ett uttalande om vad som hände: Vi måste fokusera våra ansträngningar på riktigt kritiska saker och vi har inte tid att utveckla den här typen av aktivism. Jag ber dig vänligt att fokusera på SpaceX:s primära uppdrag och använda dina talanger för att uppnå de bästa milstolparna på jobbet. Endast med detta “modus operandi” kommer vi att kunna nå Mars “.

Om du gillade den här artikeln kan du följa oss på Google Nyheter för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna från högteknologiska världen: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMNLDtwEw6IcN?hl=it&gl=IT&ceid=IT :Det

Relaterade Artiklar

Back to top button