Sophos Home gratis antivirus för Windows PC

Sophos släppt en gratis hemmaversion av sitt antivirusprogram för Windows PC(Windows PC). Sophos hem för Windows PC(Windows PC) är ett antivirusprogram av företagsklass som ger skydd mot olika skadliga program. Detta gratis antivirusprogram kan övervaka och ändra inställningarna för alla webbläsare och dess familj.

Sophos Home gratis antivirus

Nu kan du skydda din dator med Windows från skadlig programvara och virus med ett gratis antivirusprogram Sophos hem. Denna publikation är endast för privat och icke-kommersiellt bruk. Upp till 10 datorer kan anslutas till ett konto.

Ett gratis antivirusprogram erbjuder lika många funktioner som ett funktionsrikt antivirusprogram. Den har dock en del smarta funktioner som t.ex virusvarning(Virusvarning) . Istället för att automatiskt ta bort ett hot, virus eller skadlig kod, visar detta antivirusprogram i hemversionen en varning om nästa åtgärd. Oavsett val kan en skadad eller misstänkt fil inte öppnas eller kopieras till någon annan plats när skannern är aktiverad Sophos hem. (Sophos)Denna funktion gör Sophos ett av de mest pålitliga antivirusprogrammen.

Även om det är ett multifunktionellt antivirusprogram saktar inte detta program ner datorn. Sophos hem har ren funktionalitet och erbjuder ett lättförståeligt verktygsfält. Tack vare detta kan du hålla ett öga på dina aktiviteter och data på Internet. Vanligtvis verktygsfältet Sophos hem som följer:

Sophos Hem gratis inkluderar nu AI Threat Protection, som ger prediktivt och intuitivt skydd mot känd och okänd skadlig programvara för alla PC-användare.

Denna funktion, som ursprungligen bara var tillgänglig för konton Sophos Home Premium , ger alla PC-användare tillgång till ledande prediktiv teknik som ursprungligen skapades av datavetare för IT-proffs. Det är ett av de första kostnadsfria cybersäkerhetserbjudandena som erbjuder en artificiell intelligensmotor baserad på djupinlärning. Detta intelligenta system kan upptäcka nya och okända varianter tidigare än traditionella metoder baserade på provanalys och signaturgenerering.

Nyckelfunktioner(Nyckelfunktioner)

 • Upptäck och blockera känd och okänd skadlig programvara på millisekunder
 • Utvärdera filer innan du startar dem för att stoppa helt nya, aldrig tidigare sett nolldagsattacker.
 • Kontinuerlig övervakning av beteende som återspeglar en attack med skadlig programvara
 • Detektering och borttagning av skadlig programvara.

Hur man installerar och använder Sophos Home gratis antivirusprogram(Hur man installerar och använder Sophos Home gratis antivirusprogram)

Installera och använd ett gratis antivirusprogram Sophos är ganska enkelt. (Sophos)Allt börjar med att skapa ett konto med Sophos med ditt namn, e-post-ID och lösenord.

När du har skickat in dina uppgifter kommer en bekräftelselänk att skickas till din e-postadress. Efter bekräftelse kan du logga in på ditt konto Sophos hem och se detta verktygsfält.

Sophos hem

Från och med nu kan du börja lägga till dina datorer i antivirusprogrammet. Klick(Klicka) “Installera” för PC med Windows som du använder och för att lägga till andra datorer klickar du på Lägg till på andra datorer.

Sophos hem

Antivirusprogrammet laddas ner och installeras på nolltid. Men befintliga antivirusprogram på din Windows-dator kan störa installationen Sophos hem . Följaktligen(Därför) kan du behöva inaktivera dessa antivirusprogram ett tag; eller ännu värre, du kanske måste ta bort dem helt. Efter installationen skapas en ikon på skrivbordet för snabb åtkomst och aktivering av programmet.

När du har bemästrat alla element Sophos hem ; nu är det bara att låta programmet köras på din Windows-dator. Ett antivirusprogram skyddar din dator från skadlig programvara, virus och onlinehot.

För att ladda ner programmet Sophos Home gratis antivirus på din Windows-dator, skapa ett gratis konto nu och börja skydda din Windows-dator.

Letar du efter gratis verktyg från Sophos? Titta på:(Letar du efter gratisverktyg från Sophos? Ta en titt på:)

 1. Sophos Virusborttagningsverktyg
 2. Sophos UTM Essential Network Gratis nätverksbrandvägg
 3. Sophos XG Firewall Home Edition.

Sophos har kommit med en gratis hemmautgåva av sitt antivirusprogram för Windows PC. Sophos hem för Windows PC är ett antivirusprogram på företagsnivå som ger skydd mot olika skadliga program. Denna gratis antivirusprogramvara kan övervaka inställningar för alla webbläsare och dess familjer samt ändra den.

Sophos Home gratis antivirus

Du kan nu skydda din Windows-dator från skadlig programvara och virus med hjälp av Sophos Homes gratis antivirusprogram. Denna utgåva är endast för privat och icke-kommersiellt bruk. Du kan ansluta upp till 10 datorer per konto.

Det kostnadsfria antivirusprogrammet erbjuder lika många funktioner som ett funktionsladdat antivirusprogram. Den har dock en del smarta funktioner, som t.ex virusvarning. Istället för att ta bort hotet eller virus- eller skadlig programvara automatiskt, visar detta antivirusprogram i hemversionen en varning för nästa åtgärd. Oavsett valet kan den korrupta eller misstänkta filen inte öppnas eller kopieras till någon annan plats när Sophos Homes skanner är aktiverad. Denna speciella funktion gör Sophos till ett av de mest pålitliga antivirusprogrammen.

Trots att det är ett funktionsrikt antivirusprogram saktar inte detta program ner datorn. Sophos Home har en ren funktionalitet och erbjuder en lättförståelig instrumentpanel. På grund av detta kan du hålla noggrann uppmärksamhet på dina onlineaktiviteter och data. Vanligtvis ser en Sophos Home-instrumentpanel ut så här:

Sophos Home gratis antivirus för Windows PC

Sophos Home Free inkluderar nu artificiell intelligens-baserat hotskydd för att ge prediktivt och intuitivt försvar mot känd och okänd skadlig programvara för alla PC-användare.

Den här funktionen, som ursprungligen bara var tillgänglig för Sophos Home Premium-konton, ger alla PC-användare tillgång till ledande prediktiv teknologi som ursprungligen skapades av datavetare för IT-proffs. Ett av de första gratiserbjudandena inom cybersäkerhetsområdet som erbjuder en djupinlärningsbaserad AI-motor, det smarta systemet kan fånga nya och okända varianter tidigare än traditionella metoder som bygger på provanalys och signaturgenerering.

Nyckelfunktioner

 • Detektering och blockering av känd och okänd skadlig programvara på millisekunder
 • Utvärdering av filer innan de körs för att stoppa helt nya, aldrig tidigare sett, “nolldagar”-attacker
 • Kontinuerlig övervakning av beteende som återspeglar en attack med skadlig programvara
 • Detektering och borttagning av skadlig programvara.

Hur man installerar och använder Sophos Home gratis antivirusprogram

Att installera och använda Sophos gratis antivirusprogram är ganska enkelt. Allt börjar med att skapa ett konto hos Sophos med ditt namn, e-post-ID och ett lösenord.

När du har skickat in dina uppgifter skickas en bekräftelselänk till ditt e-post-ID. Efter bekräftelse kan du logga in på ditt Sophos Home-konto och se den här instrumentpanelen.

Sophos hem

Från denna punkt och framåt kan du börja lägga till dina datorer i antivirusprogrammet. Klicka på “Installera” för den Windows-dator du använder och för att lägga till andra datorer, klicka på “Lägg till på andra datorer”.

Sophos hem

Antivirusprogrammet laddas ner och installeras på nolltid. De befintliga antivirusprogrammen på din Windows-dator kan dock hindra Sophos Home från att installeras. Därför kan du behöva inaktivera dessa antivirusprogram ett tag; eller värsta, du kanske måste avinstallera dem helt. Efter installationen skapas en ikon på ditt skrivbord för att enkelt nå ut till och aktivera programmet.

När du är redo med alla delar av Sophos Home; Låt nu helt enkelt programmet köras på din Windows-dator. Antivirusprogrammet kommer att skydda din dator från alla skadliga program, virus och onlinehot.

För att ladda ner Sophos Home gratis antivirus program på din Windows-dator, skapa ett gratis konto nu och börja skydda din Windows-dator.

Letar du efter gratis verktyg från Sophos? Ta en titt på:

 1. Sophos Virusborttagningsverktyg
 2. Sophos UTM Essential Network Firewall gratis
 3. Sophos XG Firewall Home Edition.

Relaterade Artiklar

Back to top button