Sony Xperia 1 III var inte dyr nog? Vänta för att se priset på Xperia 1 IV

Sony Xperia 1 III-test © © Pierre Crochart för Clubic

Om det emellertid är långt ifrån att vara oklanderligt, Xperia 1III från Sony hade dock ett väldigt högt pris när den lanserades i juli förra året. Och hans efterträdare borde helt klart inte fixa saker när det gäller prissättning…

Den japanska tillverkaren är på väg att presentera sitt nya sortiment av smartphones. Men i väntan på den officiella presentationen börjar detaljerna läcka. Detta är särskilt fallet med priset på telefonen som nämndes av insidern SnoopyTech på Twitter. Tyvärr valde inte Sony att recensera sitt exemplar på denna nivå.

Ett oanständigt pris?

Enligt dessa rykten kommer Xperia 1 IV att släppas den 11 maj 2022. Om vi ​​bortser från dess exakta tekniska specifikationer kan vi föreställa oss att dess prestanda kommer att vara upp till det pris som visas (åtminstone hoppas vi det). Eftersom den japanska jättens mobil ska säljas för 1399 €, en ökning med 100 € jämfört med priset som tillämpades på lanseringen av Xperia 1 III. Det räcker med att säga att tydliga förbättringar förväntas vid vändningen för att motivera en sådan ökning.

För sin del kommer Xperia 10 IV uppenbarligen vara mer “överkomlig” eftersom priset verkar vara fast till 499 €. Men med tanke på den mer än tveksamma kvaliteten hos den tidigare modellen (Xperia 10 III) kan vi helt logiskt förvänta oss mycket handikappande eftergifter.

Källa: Android Authority

Relaterade Artiklar

Back to top button