Sony WH1000-XM4-hörlurarna kostar mindre än 260 € hos Rakuten

Sony BP hörlurar

För att njuta av din favoritmusik under utmärkta förhållanden har vi precis de hörlurar du behöver. Faktum är att Sony WH1000-XM4 säljs för 259,89 €.

Se erbjudandet Sony WH1000-XM4 hörlurar för 259,89 € hos Rakuten

En hjälm som har en del under huven

Återigen bestämmer sig Rakuten för att glädja oss med denna mest trevliga rabatt för vår budget. Hemleverans är alltid gratis och kommer att utföras inom 5 till 12 arbetsdagar. När köpet är klart får du 12,99 € i din kisse som kan användas i en framtida korg (via Rakuten Club). Delbetalning är också möjlig och garantin gäller i två år.

Dessa hörlurar designade av Sony ansluter sömlöst till din smartphone, surfplatta, dator eller Smart TV. Den erbjuder en av de bästa brusreduceringsteknikerna på marknaden. Allt tack vare artificiell intelligens. Störningsljud från din omgivning kommer att elimineras för optimal ljudnedsänkning. För sin del är Ambient Sound-läget utformat för att hålla koll på vad som händer runt omkring dig.

Kort sagt, du har förstått det, ljudkvaliteten är helt klart där och det går till och med att jonglera mellan flera enheter via flerpunkts Bluetooth-anslutningen.

Ljud för hela dagen

Det som också gör all charm med denna modell är dess hisnande uthållighet. Räkna faktiskt med 30 timmars autonomi med aktiverad brusreducering. En annan bra punkt, snabbladdningen låter dig återställa 8 timmars uppspelning efter bara 15 minuters laddning. Bland de senaste tillgångarna med detta headset, låt oss lyfta fram dess kompatibilitet med röstassistenter via en enkel knapp. Du kommer då att ha tillgång till vädret, nyheterna eller till och med den GPS-rutt du väljer.

Se Sony WH1000-XM4 headset-erbjudandet för 259,89 € hos Rakuten

Sony är ett erkänt varumärke inom ljudhörlurar och WH1000-XM4 bevisar återigen den japanska tillverkarens expertis.

Varför rekommenderar Clubic hörlurarna Sony WH1000-XM4?

  • Utmärkt brusreducerande läge
  • Enorma autonomi
  • Fantastisk ljudkvalitet

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa Bluetooth-headseten 2021

Vad du behöver veta om att gå med i Clubic

Den här artikeln innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att en provision kan betalas ut till Clubic.
De angivna priserna kan ändras. Rådfråga
vår stadga att veta mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button