Sony WH-1000XM5: vi vet priset på Sonys nästa headset

Sony XM5 hörlurar © TechnikNews

Om det redan har läckt ut på internet, Trådlöst headset Sony XM5 håller på några hemligheter för tillfället. Men priset har just avslöjats.

Förbered din plånbok om du är ett fan av hörlurar från Sonys XM-sortiment, eftersom XM5 kommer att bli ännu dyrare än sin storebror när den släpps.

Bilder, men lite info

Under de senaste dagarna har bilder som verkar vara ganska verkliga av framtidens Sony XM5-hörlurar varit synliga på internet. Sonys senaste kommunikation kring ett tillkännagivande som kommer den 12 november 2022 klockan 16:00 (fransk tid) är också i linje med de bilder som presenterades, eftersom bilden som används liknar en specifik del av hjälmen fotograferad av en Reddit-användare.

Men just nu är det svårt att riktigt veta vad headsetet kommer att erbjuda. Bortsett från designen och en batteritid på cirka 30 timmar, vilket är lika mycket som den utmärkta Sony XM4, har inte mycket nått våra öron om de potentiella nyheterna. Kommer Sony att lyckas förbättra sin mycket goda aktiva brusreducering ytterligare? Kommer komforten hos XM5 att revolutionera marknaden? Låt oss vara ärliga, vi vet inte.

Inget förutom priset?

Det enda riktigt intressanta som internet har kunnat avslöja för oss på senare tid är det potentiella priset på Sonys nya high-end hörlurar. Om XM4 erbjöds för $349 när den släpptes, kunde XM5 nå den blygsamma summan av $399. Det är i alla fall vad Jon Prosser meddelar oss på Twitter.

Till det här priset kan vi bara tro att Sony har lyckats lägga till detta lilla som kommer att förändra allt. XM4 kan fortfarande vara riktmärket om den nya gör en besviken.

Bästa bluetooth-headset: tester och jämförelse av de senaste modellerna

Vilket är det bästa bluetooth-headsetet för dig? Medan marknaden för trådlösa hörlurar exploderar, utelämnas inte Bluetooth-hörlurar och tillverkarna fulländar sina erbjudanden med allt lättare modeller, rekordautonomi och allt mer övertygande brusreducering. I denna jämförelse av de bästa bluetooth-hörlurarna presenterar vi modeller med och utan brusreducering, i en bred prisklass.
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button