Sony WH-1000XM5: ännu inte meddelat, en lycklig kille kunde ta det i hand

Sony WH-1000XM5 © Reddit / Chez5160

Den nya iterationen av det populära hörlurar från Sony avslöjas lite mer. En lansering, eller åtminstone ett officiellt tillkännagivande, bör inte försena längre.

För två veckor sedan gav en första läcka oss en förhandstitt på den nya designen av Sony WH-1000XM5. Ny information når oss idag genom ytterligare en läcka på Reddit.

Den nya designen är bekräftad

Tre bilder av headsetboxen har släppts. Du kan se två bilder av Sony WH-1000XM5: en framifrån och en från sidan. Båda bekräftar att den japanska tillverkaren har beslutat att se över produktens estetik och ergonomi.

Speciellt bör hjälmen ha ett tunnare pannband och större kuddar. Ändringar som kan göra det möjligt för enheten att erbjuda bättre användarkomfort.

Sony WH-1000XM5 © Reddit

Sony WH-1000XM5 antar också nya designlinjer som gör att den något tappar sin identitet jämfört med de två tidigare modellerna. Headsetet ser mer minimalistiskt ut, nästan generiskt. Ett val som borde dela sortimentets fans.

En lansering i augusti?

Enligt den tidigare läckan ska Sony WH-1000XM5 vara utrustad med ett mer rejäl batteri, vilket gör att den kan öka sin autonomi upp till 40 timmar. Men på lådan med produkten, som presenteras här, återstår omnämnandet av 30 timmars autonomi.

Enligt den specialiserade bloggaren thewalkmanblog kan förvirringen komma från det faktum att de 30 timmarna av autonomi beräknas med brusreduceringen och LDAC-kodeken, medan de 40 timmarna som aviserats skulle avse AAC-codec. Men det är bara en gissning som är bäst att inte ge för mycket kredit just nu.

Sony WH-1000XM5 © Reddit

Enligt ett läckt FCC-dokument har ett sekretessavtal tecknats med Sony angående patent på WH-1000XM5. Detta pågår till den 8 augusti 2022. På detta datum bör Sony därför antingen marknadsföra sina hörlurar eller tillkännage det. Som en påminnelse släpptes Sony WH-1000XM4 den 6 augusti 2020 och Sony WH-1000XM3 den 30 augusti 2018. Informationen verkar därför rimlig.

Källa: Reddit

Relaterade Artiklar

Back to top button