Sony LinkBuds: De revolutionerande hörlurarna kan sätta AirPods i kris

Sony LinkBud kännetecknas av en helt unik ringkropplite som en liten munk, vilket låter honom bokstavligen spränga musiken i dina öron utan att beröva dig att kunna höra de omgivande ljuden som omger dig.

Detta är ett innovativt koncept eftersom de flesta av Sonys rivaler, inklusive Apple med den populära AirPods Pro, försöker aktivt blockera bakgrundsljud, via aktiv avstängning, så att du inte kan uppfatta vad som finns omkring dig.

Sony säger dock att de tog det motsatta tillvägagångssättet i ett försök att tillåta oss att bära hörsnäckorna hela dagen, utan att oroa oss för att inte höra vår kollega på kontoret eller våra flygdetaljer meddelade på en flygplats. Du kan också ha en fullständig konversation med vänner medan du bär demalltså lyssna på musiken samtidigt.

En kompromisslös upplevelse

Företaget är övertygat om att det kan ge en fantastisk ljudupplevelse utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Detta kommer att vara möjligt tack vare en specialdesignad 12 mm ringdrivrutin som kommer att ge ett fylligt och balanserat ljud.

Relaterade Artiklar

Back to top button