Sony avslöjar PlayStation Stars, ett nytt program som syftar till att belöna spelare

PlayStation Stars © Sony Interactive Entertainment

Efter omdesignen av dess Playstation Plus, Sony fortsätter att utveckla sina tjänster med tillkomsten av ett nytt program. Den här gången är det lojaliteten hos spelarna som kommer att belönas.

På så sätt kan du få några fina presenter vid ankomsten genom att få poäng.

Stjärnor i kontrollerna

Under de kommande veckorna och månaderna kommer Sony att diversifiera sitt utbud på tjänstesidan. Den japanska tillverkaren släpade faktiskt efter i detta avseende jämfört med konkurrenterna. Så efter att ha erbjudit sitt eget Game Pass med nya PlayStation Plus, förbereder det japanska företaget för att kopiera Microsoft Rewards-systemet.

På torsdagen den 14 juli 2022 presenterar Sony därför PlayStation Stars. Detta program syftar till att belöna spelare som spenderar sin tid på att spela på en konsol av märket. De kommer att kunna samla poäng innan de byter ut dem mot bonusar och andra dematerialiserade föremål.

Lojalitet framför allt!

Till exempel, genom att ansluta till ett spel eller genom att vinna en specifik trofé, kan en spelare få ett visst antal poäng. En konkurrensaspekt kommer också att vara en del av det, eftersom den första personen som vinner platinatrofén för en titel kommer att belönas mycket. Andra utmaningar, som att vinna en turnering eller andra tävlingar, kommer också att stå på agendan.

Att konsumera poängen kommer att användas för att tjäna pengar som kan användas på PlayStation Store, eller till och med för att vinna produkter (förmodligen spel) från butiken. Av ” digitala samlarföremål “, som representerar karaktärer eller ikoniska tillbehör från märket, kan också låsas upp. Slutligen kommer PlayStation Plus-prenumeranter att få poäng för varje köp som görs i butiken.

Kort sagt, PlayStation Stars kommer uppenbarligen att likna ett ganska vanligt lojalitetsprogram. Dess utrullning kommer att ske senare i år och registreringen kommer att vara gratis.

Källa: PlayStation-blogg

Relaterade Artiklar

Back to top button