Sonos avslöjar av misstag en ny produkt genom sin app. Har du sett den ?

Sonos © Sonos

En fortfarande inofficiell Sub Mini-subwoofer nämndes uttryckligen i Sonos-appen.

Sonos-katalogen innehåller Sonos Sub-subwoofers. Den senaste modellen, Gen 3, har dock ett pris som kan avskräcka vissa: 849 euro. Det amerikanska märket är på väg att presentera en ny, mer kompakt och förmodligen billigare subwoofer, Sub Mini. Företaget har ännu inte gjort något officiellt tillkännagivande om denna produkt. Den har dock redan hänvisat till det i sin ansökan.

En mindre, cylindrisk subwoofer

Denna upptäckt av inkräktaren går till användaren u/S114HED på Reddit. Den senare hittade omnämnandet av produkten på sidan ” Mer information som förklarar hur man ansluter en andra subwoofer. Som du kommer att läsa nedan står det att det är möjligt att associera en andra Sub Gen1, Gen2 eller Gen4 med en Sub Gen3, men den nämner inte en Sub Mini.

Ännu bättre: för att tillåta användare att veta om de har en “klassisk” Sub eller en Sub Mini, anger applikationen att de förstnämnda är ” stora, fyrkantiga subwoofers medan Sub Mini är mindre och cylindrisk. Som grädde på moset, det finns till och med en liten illustration av nämnda föremål.

submini © Sonos

Den kommande lanseringen av en Sub Mini är därför inte längre tveksam. Det återstår att se när. Det är möjligt att Sonos kommer att dra nytta av CES 2022, som kommer att äga rum från 5 till 8 januari 2022, för att göra det officiellt. Slutligen, prismässigt, kunde denna lilla subwoofer förhandlas runt 550 euro.

Om samma ämne:
Observera filmälskare, Sonos stöder nu DTS Digital Surround

Källor: Reddit
, AndroidPolice

Relaterade Artiklar

Back to top button