Sonic Prime: Netflix-serien visar sig kort på video

Sonic Prime ©SEGA/Netflix

Projekten ökar för den berömda blå igelkotten från SEGA. Den här gången har det japanska förlaget slagit sig ihop med den amerikanska streamingjätten netflix med syftet att producera en helt ny serie sonisk.

Efter utgivningen av Sonic the Hedgehog 2 på bio, och i väntan på samlingens ankomst Sonic Origins och av Sonic Frontiers på sidan av tv-spel ger Netflix oss en snabb översikt över den animerade serie som kommer att falla på dess plattform i år. Tillkännagivandet av projektet går tillbaka till februari 2022, men anpassningen hade fortfarande inte visat sig förrän idag.


En igelkott som börjar på ett kvarts varv

Det är via reklamfilmen ovan som vi kan beundra de första utdragen från serien Sonic Prime. SEGAs maskot dyker upp vid minut 1:49 innan den plötsligt försvinner. För tillfället får vi nöja oss med denna magra överblick. Hittills har inget specifikt releasedatum meddelats av Netflix.

Allt vi vet är det Sonic Prime ska ha rätt till 24 avsnitt. Serien kommer att berätta en resa av självupptäckt och försoning för denna kära igelkott. Vidare, ” ett märkligt nytt multiversum kommer att stå i centrum för handlingen.

Källa: Videospel Krönika

Relaterade Artiklar

Back to top button