SONDORS: den elektriska motorcykeln som väcker så mycket prat ger äntligen konkreta resultat och datum

Sondors elmotorcykel © © Sondors

Äntligen mer fullständig information om lanseringen av Metacycle of SONDORS på marknaden. Nästan ett år efter tillkännagivandet av lanseringen är det bara en fråga om månader att dra nytta av den nya modellen av företaget.

Däremot kommer priset att revideras upp av SONDORS.

Den yngsta av SONDORS har låtit vänta på sig

Grundades 2015 med initial framgång baserad på en elcykel för bara 500 dollar, SONDORS, uppkallad efter dess grundare Storm Sondors, överraskade världen av elektrisk mobilitet igen i början av 2021. Företaget tillkännagav sedan en motorcykel som kan nå 130 km/h , med en räckvidd som närmar sig 130 kilometer, allt till ett pris som inte överstiger 5 000 dollar. Attraktiv, för en 100% elektrisk modell, men dess tidiga köparenämligen förköparna av denna Metacycle, kan ha haft vissa tvivel om den exakta ankomsten av denna modell på marknaden.

Och av goda skäl: i en intervju med Electrek, antar Storm Sondors att man har fått skjuta upp produktionen av piloten till sin nya elmotorcykel flera gånger, vilket beror på ett djupgående arbete med den slutliga designen av produkten. Men versionen som erbjuds på marknaden är nu känd. Detta är utmärkta nyheter för dem som har skaffat den här produkten, vars pilot ska presenteras exakt den 17 februari 2022, fortfarande enligt Storm Sondors.

Därefter bör cirka 2 000 modeller lämna den asiatiska fabriken av SONDORS på bara två månader, som mest den 6 april, för att tillåta en ankomst till amerikanska stånd från slutet av mars, enligt dess grundare.

En prisökning på minst 30 % framöver

Om förköparna därför kunde dra nytta av det attraktiva priset på 5 000 dollar, är detta förmånspris tänkt att utvecklas inom en snar framtid. SONDORS hade redan meddelat detta när de tillkännagav sin nya Metacycle, med en potentiell ökning på cirka 20%. Faktum är att enligt Electrekbör ökningen vara ännu mer betydande, upp till 30 %.


Den här elmotorcykeln bör alltså inte erbjudas för mindre än $6 500 för förstagångsköpare. Du kan redan se SONDORS Metacycle i full detalj när den visades upp på Los Angeles Auto Show 2021 i videon ovan.

Om samma ämne:
Om MacGyver hade en elmotorcykel hade det definitivt varit en TÅRTA

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button