Sommarrea: Oppo Hitta X3 Lite 5G-smarttelefon för -100 € på Fnac

Oppo Find X3 Lite

Smartphones är bland de mest eftertraktade produkterna under försäljningen. Och kampanjen som du är på väg att upptäcka har något som tillfredsställer så många som möjligt. I själva verket den allra senaste Oppo Find X3 Lite
erbjuds för €349.

Oppo Find X3 Lite-mobilen i två ord:

  • 6,43-tums Full HD+-skärm
  • 5G-aktiverad Snapdragon 765-processor
  • 4300mAh batteri

Se Oppo Find X3 Lite-erbjudandet för 349 € på Fnac

En smartphone till Lite-pris under försäljningen

Låt oss börja vår översikt med att inventera gällande villkor med denna goda plan signerad Fnac. Den omedelbara rabatten på -22% gäller till och med den 27 juli, sista dagen av sommarrean. Andra fördelar ingår, som fyra månaders prenumeration som erbjuds till Deezer och gratismånaden för BrutX. På denna produkt lämnas garantin i två år och ytterligare försäkring erbjuds också.

Vad gäller leverans är det gratis hemma eller i Fnac-butiker. Du kan därför återställa din Oppo Find X3 Lite när som helst. Men om du har bråttom, gå igenom Fnac+ (9,99 € det första året sedan 14,99 €/månad) för att få dina beställningar gratis året runt. Exklusiva rabatter på privata försäljningar och shower kommer också att reserveras för dig.

Oppo Find X3 Lite: prisvärt och effektivt

Det är dags att inventera funktionerna hos dagens mobiltelefon. Således har Oppo Find X3 Lite en vacker 6,43-tums skärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar. Den kompakta storleken på denna modell gör att du kan ta den i handen mycket enkelt. Dessutom är Qualcomm Snapdragon 765-processorn utrustad för att ge dig tillgång till 5G (med en kompatibel plan). Räkna också med 8 GB RAM och ett internt minne på 128 GB för att stödja dig dagligen. Prestandan är verkligen tillfredsställande för en mobil placerad i mitten av sortimentet.

För foton har Oppo Find X3 Lite en bakenhet med en 64 MP huvudmodul, en 8 MP ultravidvinkel, ett 2 MP makro och en 2 MP djupsensor också. Allt så att du kan fånga innehåll i 4K. På framsidan finns en senaste 32 MP-kamera. Slutligen kan batteriet på 4300 mAh hålla två hela dagar utan problem. Och tack vare en ultraeffektiv snabbladdning kommer den att vara på 100 % på mindre än 40 minuter!

Se Oppo Find X3 Lite-erbjudandet för 349 € på Fnac

rea2021_banner

Sommarrean är nu! Hitta de bästa erbjudandena och högteknologiska kampanjer med Clubic.

5G inom räckhåll för din budget

Eftersom vi är i mobiltelefonsektionen finns det ingen brist på val! Så hitta utan dröjsmål vårt urval av de bästa 5G-smarttelefonerna för tillfället.

Läs också:
Amazon-försäljning: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna som verkligen är värda en omväg

Relaterade Artiklar

Back to top button