Som Mute Someone on Discord

Disharmoni är en av de mest populära text- och röstchattplattformarna på webben. Den används för allt från spelcommunities till nischade entusiastgrupper och allt däremellan. Tyvärr, som med alla online-gemenskaper, Disharmoni kan locka några dåliga killar.

Om du använder Disharmoni bara med vänner, du kommer troligen aldrig att behöva använda stum(Ljud av) . Men om du är en del av ett större samhälle kan du stöta på någon som förföljer dig eller pratar ganska obehagligt. Den här artikeln visar dig exakt vad du behöver göra för att inaktivera någon Disharmoni .

Tyst vs. förbjuda Discord-användare

Det finns två huvudsakliga sätt att förhindra att någon interagerar med dig Disharmoni : Stäng av ljudet på personen och blockera dem. Om du tystar någon i röstkanalen kommer du inte att höra någonting som de lägger upp. Men de kan fortfarande skicka meddelanden till dig och kommunicera via textmeddelanden.

Om du blockerar en användare kommer du inte bara att kunna se deras meddelanden i kanalen Disharmoni men kommer inte att kunna skicka privata meddelanden till dig.

Känna igen(Vet) om användarna är vad de är var inaktiverade(Var tystad) eller blockerad?

Det är uppenbara problem som uppstår om man stänger av ljudet eller blockera(Blockera in) någon Disharmoni . för det första(För det första), detta kan orsaka anstöt. I en sammansvetsad gemenskap kan detta leda till mycket dramatik. Ingen behöver detta, särskilt med tanke på hur lätt dessa frågor kan splittra grupper.

Den goda nyheten är att Disharmoni meddelar inte användarna om de har inaktiverats. De kommer inte att få några meddelanden eller aviseringar, men de kanske märker om du slutar svara på vad de säger i kanalen. Naturligtvis, i kanaler med tiotals eller hundratals användare kommer detta att vara märkbart mindre.

Disharmoni meddelar inte heller användare om du blockerar dem. Men om de försöker skicka ett meddelande till dig (meddelanden till dig) kommer det inte att gå igenom; istället kommer det att visa avsändaren ett allmänt meddelande om att du bara accepterar privata meddelanden från vänner.

Detta väcker en annan fråga: vad händer om de försöker skicka en vänförfrågan till dig? Användaren kommer att få ett meddelande om att du för närvarande inte accepterar vänförfrågningar och istället måste be dem att vara din vän.

Detta är inte en perfekt lösning, speciellt om den här användaren vet hur man kontaktar dig utanför Disharmoni men detta är ett sätt att förhindra oönskad kommunikation.

När ska jag tysta någon(Stäng av någon) Disharmoni ?

Om du tystar någon Disharmoni , du kommer inte att höra något han säger i röstchatten. Ibland är det lämpligt att tysta dem (att stänga av dem är lämpligt) och ibland kan en enkel konversation lösa problemet.

Om du chattar med någon på röstchatt och de skriver för högt, spelar bakgrundsmusik eller gör något annat som distraherar, kan du stänga av det för att minska volymen. Detta är också användbart om du är i ett rum med någon annan och ni båda är på samma kanal. Disharmoni. Att dämpa varandra kommer att förhindra feedback genom högtalarna och gynna alla andra på kanalen.

Om någon trakasserar dig, hotar dig eller beter sig på ett sexuellt olämpligt sätt måste du ta en skärmdump av konversationen och skicka den till Discords administratörsteam innan du blockerar användaren. Om hoten är allvarliga eller hotar ditt liv, överväg att kontakta din lokala polis.

Hur man tystar någon på Discord

Om du vill tysta någon Disharmoni , det är enkelt. Om du är i en röstkanal med en användare, högerklicka på deras namn och markera rutan ” Stäng av ljudet(Mute)” i menyn. Tills du avmarkerar kryssrutan kommer denna användare att inaktiveras.

Du kan också välja en användare från listan över kanalmedlemmar och högerklicka på deras namn. Du kan välja ” Stäng av ljudet(Mute)” i menyn precis som om du hade valt deras namn från en röstkanal.

Om hela kanalen stör dig (kanske för många aviseringar) kan du inaktivera hela kanalen. Högerklicka på kanalnamnet och välj “Inaktivera kanal”. (Stäng av kanal.) Du kan stänga av ljudet i 15 minuter, en timme, åtta timmar, 24 timmar eller tills du slår på ljudet.

Hur man blockerar någon på Discord

Om en användare har nått den punkt där du inte längre vill interagera med dem kan du blockera dem lika enkelt som att stänga av dem. Högerklicka på användarnamnet antingen i själva kanalen eller i listan över aktiva användare och välj sedan ” Blockera”.(Blockera.)

När du gör detta kommer det omedelbart att blockera användaren. Om de finns på din vänlista kommer de att tas bort.

Du kan också blockera en användare genom att högerklicka på deras användarnamn och välja ” Profil”,(Profil, ) och klicka sedan på de tre prickarna bredvid ” Skicka ett meddelande”. (Skicka meddelande.) När du gör detta väljer du ” Blockera(Blockera)” i menyn som visas.

Förstå skillnaden mellan att stänga av och blockera en användare Disharmoni och vidta nödvändiga åtgärder för att skydda dig från de skadliga inslag online som kan distrahera dig från din upplevelse.

Discord är en av de mest populära text- och röstchattplattformarna på internet. Den används för allt från spelcommunities till nischade, entusiastiska grupper och allt däremellan. Tyvärr, som med alla onlinegemenskaper, kan Discord locka till sig några dåliga äpplen.

Om du bara använder Discord med vänner kommer du förmodligen aldrig att behöva använda Mute-funktionen. Men om du är en del av större samhällen kan du stöta på någon som trakasserar dig eller talar på ett ganska osmakligt sätt. Den här artikeln visar dig exakt vad du behöver göra för att stänga av någon på Discord.

Muting vs. Blockera Discord-användare

Det finns två huvudsakliga sätt att stoppa någon från att interagera med dig på Discord: tysta personen och blockera personen. Om du tystar någon i en röstkanal kommer du inte att höra någonting som de lägger upp. Men de kan fortfarande skicka meddelanden till dig och kommunicera via text.

Om du blockerar en användare kommer detta inte bara att hindra dig från att se deras inlägg i en Discord-kanal, utan de kommer inte att kunna skicka privata meddelanden till dig.

Kommer användarna att veta att de har stängts av eller blockerats?

Det finns uppenbara problem som uppstår om du tystar eller blockerar någon på Discord. Först och främst kan det orsaka anstöt. I en sammansvetsad gemenskap kan detta leda till mycket dramatik. Det är inget någon vill, speciellt med tanke på hur lätt dessa problem kan dela grupper.

Den goda nyheten är att Discord inte meddelar användare om de har stängts av. De kommer inte att få några meddelanden eller aviseringar, men de kanske märker om du slutar svara på saker de säger i kanalen. Naturligtvis kommer detta att vara betydligt mindre märkbart i kanaler med dussintals eller hundratals användare.

Discord meddelar inte heller användare om du blockerar dem. Men om de försöker skicka meddelanden till dig går det inte igenom; istället kommer det att visa avsändaren ett allmänt meddelande om att du bara accepterar privata meddelanden från vänner.

Det väcker en annan fråga: vad händer om de försöker skicka en vänförfrågan till dig? Användaren kommer att få ett meddelande som säger att du för närvarande inte accepterar vänförfrågningar, och att du måste begära att de blir din vän istället.

Det är inte en perfekt lösning, särskilt om den användaren vet hur man kontaktar dig utanför Discord, men det är ett sätt att avvärja mindre än önskvärd kommunikation.

När ska jag tysta någon på Discord?

Om du tystar någon i Discord kommer du inte att höra något de säger i en röstchatt. Det finns tillfällen då det är lämpligt att stänga av dem, och andra gånger när en enkel konversation kan lösa problemet.

Om du är i en röstchatt med någon och de skriver för högt, spelar musik i bakgrunden eller gör något annat som är distraherande, kan du stänga av ljudet för att minska ljudet. Detta är också fördelaktigt om du är i ett rum med någon annan och ni båda är i samma Discord-kanal. Att tysta varandra kommer att förhindra feedback genom högtalarna och gynna alla andra i kanalen.

Om någon trakasserar dig, hotar dig eller agerar på ett sexuellt olämpligt sätt bör du skärmdumpa konversationen och skicka den till Discords administrationsteam innan du blockerar användaren. Om hoten är allvarliga eller mot ditt liv, överväg att kontakta din lokala polis.

Hur man tystar någon på Discord

Om du vill tysta någon i Discord är det enkelt. Om du är i en röstkanal med användaren, högerklicka på deras namn och markera Stum rutan från menyn. Tills du avmarkerar rutan förblir den användaren tystad.

Du kan också välja en användare från listan över medlemmar i en kanal och högerklicka på deras namn. Du kan välja Stum från menyn precis som om du valde deras namn från röstkanalen.

Om en hel kanal stör dig (kanske för många aviseringar) kan du stänga av ljudet för hela kanalen. Högerklicka på kanalnamnet och välj tysta kanalen. Du kan välja att stänga av ljudet i 15 minuter, en timme, åtta timmar, 24 timmar eller tills du slår på ljudet.

Hur man blockerar någon på Discord

Om en användare har nått en punkt där du inte längre vill ha någon interaktion med dem, kan du blockera dem lika enkelt som du kan stänga av dem. Högerklicka på användarnamnet antingen i själva kanalen eller i den aktiva användarlistan och välj sedan blockera.

När du gör detta kommer det omedelbart att blockera användaren. Om de finns på din vänlista kommer den att ta bort dem.

Du kan också blockera en användare genom att högerklicka på deras användarnamn och klicka profil, klicka sedan på de tre prickarna bredvid skicka meddelande. När du gör det, välj blockera från menyn som visas.

Förstå skillnaden mellan att stänga av och blockera en Discord-användare, och vidta nödvändiga åtgärder för att skydda dig mot de skadliga element online som skulle försämra din upplevelse.

Relaterade Artiklar

Back to top button