Som en duett på Tiktok

Tick ​​tack har länge vuxit ur sitt ursprungliga läppsynkroniseringsappformat för rolig videodelning. Idag innehåller den ett antal olika format. Förutom att lägga upp 15 eller 60 sekunder långa videor kan du också gå live på TikTok (sända live på TikTok) och duetta med andra användare Tick ​​tack .

Om du är ny på TikTok (komplett nybörjare på TikTok) kan du behöva mixtra lite för att lära dig hur du spelar in just dessa typer av videor. Här är allt du behöver veta om hur du spelar in duett Tick ​​tack att stå ut.

Vad är en TikTok-duo?

Tick ​​tack duett(TikTok Duet) är en video där du och en annan TikToker sida vid sida. Skärmen är vanligtvis uppdelad i två delar, och du kommer att se din egen video bredvid den du spelar in en duett med. Förutom andra TikToker du kan också lägga upp en duett med din egen video på Tick ​​tack .

Till en början använde stora stjärnor och sångare denna funktion i stor utsträckning Tick ​​tack , så att deras fans kan sjunga en duett med dem, vilket för vissa kan vara en livslång dröm. Idag använder människor Tick ​​tack Duetter för en mängd olika kreativa syften.

Bland de mest populära duetterna är reaktioner på andra användares videor Tick ​​tack , korta komedier, dramatiska dialoger och till och med språkinlärningsövningar. Även med allt som har gjorts på TikTok duetter möjligheterna är oändliga eftersom du kan duetta nästan vilken video som helst på plattformen.

Med vilken användare(Användare) och video-(Videos Can) du kan samarbeta om Tick ​​tack ?

Du kan duetta vilken användare som helst eller vilken video du gillar Tick ​​tack . Det finns dock några undantag. På TikTok-användare(TikTok) Personen du vill duetta med måste ha duettfunktionen aktiverad i sin profil Tick ​​tack . Det enda sättet att veta om de har det aktiverat är att försöka duetta med en av deras videor och se om appen tillåter det eller om du får ett meddelande om att du inte kan fortsätta.

Du kan till och med skapa en duett med dig själv. Allt du behöver göra detta är att aktivera duettfunktionen på din profil och välja en av videorna du redan har lagt upp på Tick ​​tack .

Den enda videotypen du inte kan duetta med är de som anges som privat(Privat). Glöm inte(Don) att för en duett får videon inte vara längre än 15 sekunder. Du kan inte duplicera 60 sekunders videor på Tick ​​tack .

Hur sätta på(Aktivera) och inaktivera(Inaktivera) funktion duett(Duettfunktion) Tick ​​tack

Innan du kan skriva duett(Duett) på Tick ​​tack , se till att den här funktionen är aktiverad i din profil. Alternativt, om du inte är bekväm med att helt främlingar tar duetter från videor du lägger upp, kan du inaktivera ” Duett(Duet)” i sekretesssektionen på ditt konto Tick ​​tack .

 1. Öppna TikTok-appen.

 1. Välj ” jag”(Mig) för att öppna din profilsida.

 1. Öppna menyn ” Inställningar och sekretess”.(Inställningar och sekretess)

 1. Välj Sekretess(Integritet) .

 1. Rulla ned och välj Vem kan duo dina videor(Vem kan duetta med dina videor) .

 1. Sedan kan du välja ett av alternativen: ” Allt(alla)”, “Vänner” (följare du följer)(Vänner (följare som du följer tillbaka)) eller ” Bara jag”(Bara jag).

Var man kan hitta video-(Videor) för TikTok duetter

Innan du lär dig hur du spelar in dina duetter Tick ​​tack , måste du hitta videon du vill duetta med. Du kanske redan har en användare som du vill duetta med, i så fall besöker du bara deras sida på Tick ​​tack och välj den video du gillar. Du kan också välja din egen video genom att gå till din profil och bläddra igenom dina uppladdade inlägg.

Du kan också använda hashtags som #duet, #duetthis eller #duetme för att hitta rätt video i sökningen.

Om du vill skapa en duett med en av dina vänner i appen kan du byta till ” Prenumerationer(Följer) » på huvud(Hem) skärm in Tick ​​tack och hitta videon där.

Hur man duetterar på TikTok

När du har hittat videon du vill spela i duett följer du dessa steg.

 1. Öppna videon och välj pilen ” Skicka(Skicka till)” på höger sida av skärmen.

 1. Välj Duett(Duett).

 1. Spela in din del av videon.

 1. Du kan förhandsgranska din video, radera den och försöka igen när du är klar. När du är nöjd med slutresultatet klickar du på ” Ytterligare(Nästa) ” .

 1. På nästa skärm kan du lägga till en signatur till din duett och ställ in sekretessalternativ för att styra vem som kan titta på, kommentera eller dela din video.
 2. Välj ” Publicera”(Inlägg) för att ladda upp din duett.

Sedan din video duett kommer att visas på din profil Tick ​​tack .

Bli kreativ med TikTok Duets

Goda nyheter för användarna Tick ​​tack som vill gå längre än det enkla formatet duett – Tick tack släppt en ny funktion (släppt en ny funktion) som låter dig ändra layouten duett. Du kan fortfarande spela in din del av videon för att visa den tillsammans med originalet.

Men du kan nu också välja en reaktiv layout, som kommer att visa din del i ett mindre fönster ovanpå originalet, en topp- och bottenlayout och en treskärmslayout.

Du kan hitta de nya layoutalternativen på ” Videoinspelning(Spela in video) ” när du skapar en duett.

Kan du spela in TikTok-duetter på PC?

Även om många användare tycker att det är bekvämt att kunna använda TikTok på PC (använd TikTok på PC), finns det tyvärr inget sätt att spela in duett(Duett) i app Tick ​​tack för PC. I grund och botten kan du använda PC-appen för att titta på, gilla och dela videor Tick ​​tack istället för att ladda ditt eget innehåll.

Vem kommer du att duo med på TikTok?

Oavsett om du försöker göra det stort på TikTok (växa dig stor på TikTok) eller bara ha kul med dina vänner, är duett ett bra sätt att interagera med andra användare av appen. Du kan göra det som en tävling (“vem gör den här låten bättre”), försöka bli viral genom att be dina följare att duetta med din video, eller använda den som en chans att bli uppmärksammad av din älskade. TikToker (och kanske till och med be om samarbete).

Har du någonsin spelat in duett(Duett) på Tick ​​tack ? Har du en favoritanvändare eller video i appen som du vill duetta med? Dela med sig(Dela) din upplevelse med oss Tick ​​tack i kommentarsfältet nedan.

TikTok har länge vuxit ur det ursprungliga formatet för en app för att dela roliga läppljudande videor. Idag innehåller den ett antal olika format. Förutom att lägga upp 15 eller 60 sekunder långa videor, kan du också gå live på TikTok, såväl som duett andra TikTok-användare.

Om du är en nybörjare på TikTok kan det ta lite letande för att lära dig hur man spelar in dessa specifika typer av videor. Här är allt du behöver veta om hur man duetterar på TikTok på ett sätt som sticker ut.

Vad är en TikTok Duet?

En TikTok Duet är en video som visar dig själv och en annan TikToker sida vid sida. Skärmen är vanligtvis uppdelad i två delar, och du kommer att se din egen video precis bredvid den du spelar in en duett med. Förutom andra TikTokers kan du också lägga upp en duett med din egen video på TikTok.

Ursprungligen använde stora stjärnor och sångare i stor utsträckning den här funktionen på TikTok, så att deras fans kunde sjunga en duett med dem, vilket kunde ha varit en livslång dröm för vissa. Idag använder människor TikTok Duets på alla möjliga kreativa sätt.

Bland några av de mest populära duetterna är reaktioner på andra användares TikTok-videor, kortkomedi, dramadialoger och till och med språkinlärningsövningar. Även med allt som har gjorts på TikTok Duets, är möjligheterna obegränsade, eftersom du kan duetta nästan vilken video som helst på plattformen.

Vilka användare och videor kan du spela på TikTok?

Du kan duetta vilken användare eller vilken video du vill på TikTok. Det finns dock några undantag. Den TikToker som du vill duetta måste ha duettfunktionen aktiverad på sin TikTok-profil. Det enda sättet att ta reda på om de har det aktiverat är att försöka spela in en duett med en av deras videor och se om appen tillåter dig att göra det eller om du får ett meddelande om att du inte kan fortsätta.

Du kan till och med skapa en duett med dig själv. Allt du behöver för det är att aktivera duettfunktionen på din egen profil och välja en av videorna du redan har lagt upp på TikTok.

Den enda typen av videor som du inte kan skapa en duett med är de som anges som privata. Glöm inte att för att duett en video måste den vara 15 sekunder eller mindre. Du kan inte duetta de 60 sekunder långa videorna på TikTok.

Hur man aktiverar och inaktiverar Duet-funktionen på TikTok

Innan du kan spela in en duett på TikTok, se till att funktionen är aktiverad på din profil. Alternativt, om du inte känner dig bekväm med att helt främlingar filmar duetter med videorna du lägger upp, kan du inaktivera Duet-funktionen i sekretesssektionen på ditt TikTok-konto.

 1. Öppna TikTok-appen.

 1. Välj Mig för att öppna din profilsida.

 1. Öppna Inställningar och integritet meny.

 1. Välj Integritet.

 1. Rulla ned och välj Vem kan duetta med dina videor.

 1. Du kan sedan välja ett av alternativen: Alla, Vänner (följare som du följer tillbaka)eller Bara jag.

Var hittar du videor för TikTok Duets

Innan du lär dig hur du spelar in dina duetter på TikTok måste du hitta videon du vill spela duett med. Du kanske redan har en användare som du vill duett, i så fall går du bara till deras TikTok-sida och väljer en video som du gillar. Du kan också välja en egen video genom att gå till din profil och bläddra igenom dina uppladdade inlägg.

Alternativt kan du använda hashtags som #duet, #duetthis eller #duetme för att hitta rätt video i sökningen.

Om du vill duett med en av dina vänner på appen kan du byta till Följande flik på din Hem skärm i TikTok och hitta en video där.

Hur man duetterar på TikTok

När du har hittat videon du vill spela i duett följer du stegen nedan.

 1. Öppna videon och välj skicka till pilen till höger på skärmen.

 1. Välj duett.

 1. Spela in din del av videon.

 1. Du kan granska din video, radera den och försöka igen när du är klar. När du är nöjd med slutresultatet väljer du Nästa.

 1. På nästa skärm kan du lägga till en bildtext till din Duet och justera sekretessinställningarna för att redigera vem som kan titta på, kommentera eller dela din video.
 2. Välj posta för att ladda upp din duett.

Din Duet-video kommer sedan att visas på din TikTok-profil.

Bli kreativ med TikTok Duets

Goda nyheter för TikTok-användare som vill gå längre än det enkla Duet-formatet – TikTok släppte en ny funktion som låter dig ändra din Duet-layout. Du kan fortfarande spela in din del av videon för att visas tillsammans med originalet.

Men nu kan du också välja en reaktionslayout, som visar din pjäs i ett mindre fönster ovanpå originalet, en övre och nedre layout, och en layout med tre skärmar.

Du kan hitta de nya layoutalternativen på spela in video sida när du skapar en duett.

Kan du spela in TikTok-duetter på PC?

Även om många användare tycker att möjligheten att använda TikTok på PC är praktisk, finns det tyvärr inget sätt att spela in en Duett på en TikTok PC-app. Främst kan du använda PC-appen för att bläddra, gilla och dela TikTok-videor, och inte för att ladda upp ditt eget innehåll.

Vem kommer du att duett på TikTok?

Oavsett om du försöker bli stor på TikTok eller bara har lite kul med vänner, är att skapa duetter ett utmärkt sätt att interagera med andra användare på appen. Du kan välja att göra det som en tävling (“vem gör den här låten bättre”), försöka bli viral genom att be dina följare att duetta din video, eller använda det som en chans att bli uppmärksammad av din favorit TikToker (och kanske till och med fråga för samarbete).

Har du någonsin spelat in en duett på TikTok? Har du en favoritanvändare eller en video i appen som du vill spela i duett? Dela din TikTok-upplevelse med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button