Solstorm: strömavbrott och problem för jorden?

A solstorm kan orsaka problem, även mindre sådana Landadetta är vad som framgår av en färsk rapport från NOOA i USA, angående de senaste “solflossarna”, verifierade och registrerade.

De Soli själva verket skulle det vara på väg att “bombardera” vår planet med en serie av partiklar laddade med energivilket kan orsaka en geomagnetisk stormidentifierad efter klass G3.

Tyngdkraften verkar inte vara extremt hög, enligt dess skala NOOA (), skulle vara en mellannivå, att komma ihåg det G1 är svagmedan G5 är extremt stark.

Öppna vår officiella Telegram-kanal, du kan ha fri de Amazon rabattkoder och de nya erbjudanden.

Solstorm kommer: vilka skador på jorden?

Enligt initiala uppskattningar är solstorm det borde inte orsaka stor huvudvärk för vår planet, det kunde bara registrera en del plötsliga förändringar av elnätetmed ev störningar till radiosignaler, GPS Han föddes i satellit i allmänhet.

Samma (SWPC) säger att “.

På så sätt skulle vi vara helt säkra från alla problem, men också från mycket välkomna onormala händelser. En solstorm skulle verkligen kunna genorrsken även på breddgrader annorlunda från den mest klassiska, en aspekt inte att förbise som äntligen kan få de flesta av oss att se ett av de mest omhuldade fenomenen på planeten.

Relaterade Artiklar

Back to top button